Buzz

Τελικά τι γίνεται με το σίκουελ του «The Edge of Tomorrow»;

στα 10

Ο σκηνοθέτης της ταινίας Νταγκ Λάιμαν έρχεται και πάλι να αναζωπυρώσει της φήμες λέγοντας πως το σίκουελ δεν είναι νεκρό.

Τελικά τι γίνεται με το σίκουελ του «The Edge of Tomorrow»;

Εδώ και χρόνια ακούγονται φήμες πως το σίκουελ της πετυχημένης περιπέτειας επιστημονικής φαντασίας του Νταγκ Λάιμαν «Στα Ορια του Αύριο» επιστρέφει με σίκουελ. Αυτές τις φήμες τροφοδωτούσαν μάλιστα και ο ίδιος ο Λάιμαν και οι πρωταγωνιστές της Τομ Κρουζ και Εμιλι Μπλαντ, οι οποίοι κατά διαστήματα επιβεβαίωναν πως το σίκουελ βρίσκεται στα σκαριά. Και μετά σιωπή.

Και να που ήρθε πάλι η ώρα αυτές οι φήμες να αναζωπυρώθουν...

Μιλώντας στο Empire, ο Λάιμαν συνέχισε συνεχίζει να επιμένει πως το σίκουελ της ταινίας του 2014 βρίσκεται στο δρόμο. Αν και είναι ξεκάθαρο ότι η ταινία βρίσκεται ακόμα στην «δυνητική» φάση, αυτό δεν σημαίνει ότι το έργο είναι νεκρό. Μάλιστα, οι συζητήσεις συνεχίζονται.

Διαβάστε ακόμα: Το σίκουελ του «The Edge of Tomorrow» έρχεται με νέο τίτλο

Edge of Tomorrow 607

«Οχι, συνεχίζουμε να το συζητάμε», είπε ο Λάιμαν. «Αγαπάμε αυτόν τον κόσμο», εννοώντας εκείνον και τον Τομ Κρουζ.

Ακόμα κι αν ξεκινούσαν την παραγωγή σήμερα, θα υπήρχε τεράστιο χρονικό χάσμα μεταξύ των ταινιών. Αλλά αυτό δεν ενοχλεί τον Λάιμαν. Στην πραγματικότητα συνέκρινε αυτό το κενό με ένα άλλο franchise δράσης επιστημονικής φαντασίας. «Δεν ξέρω πόσο καιρό πήρε ο Κάμερον με τους “Εξολοθρευτές” του, αλλά νιώθω πως έχει περάσει αρκετός καιρός».

Τουλάχιστον μέσα στον χρόνο έχουμε να περιμένουμε μια δεύτερη ταινία από τον ίδιον, μετά το αμφιλεγόμενο «Road House», με τίτλο «The Instigators», η οποία αναμένεται να κάνει πρεμίερα στις αίθουσες τον Αύγουστο.