Buzz

O Λεονάρντο ΝτιΚάπριο δεν οδηγά Volkswagen

στα 10

Ο οικολογικά ευαισθητοποιημένος σταρ, ετοιμάζει όμως μια ταινία με θέμα το πρόσφατο σκάνδαλο της Γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

O Λεονάρντο ΝτιΚάπριο δεν οδηγά Volkswagen

Η εταιρία παραγωγής του Appian Way, υπέγραψε μόλις μια συμφωνία με την Paramount για την μεταφορά στο σινεμά ενός επικείμενου βιβλίου που γράφει ο Τζακ Γιούινγκ.

Το βιβλίο και το φιλμ θα εξετάζει το πως η λογική του «περισσότερα, καλύτερα, γρηγορότερα», οδήγησε μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες του πλανήτη σε ένα αληθινά πρωτοφανές σκάνδαλο στην ιστορία του σύγχρονου δυτικού κόσμου.

Η VW πρόσφατα παραδέχθηκε ότι περισσότερα από 11 εκατομμύρια αυτοκίνητα στον κόσμο είχαν εξοπλιστεί με ένα ειδικό σύστημα που τους επέτρεπε να δίνουν λάθος στοιχεία για τους δείκτες των καυσαερίων τους όταν περνούσαν από τεστ και τώρα, πρόκειται να ξοδέψει 6,5 δισεκατομμύρια ευρώ προκειμένου να ανακαλέσει τα οχήματα και να τα διορθώσει.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν ο ΝτιΚάπριο πρόκειται να πρωταγωνιστήσει επίσης στην ταινία, είναι πάντως γνωστό ότι ο σταρ είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε οικολογικά ζητήματα και πρόσφατα μάλιστα υπέγραψε μια συμφωνία με το Netflix για την παραγωγή μιας σειράς από «πράσινα» ντοκιμαντέρ.

Διαβάστε ακόμη: