Buzz

Ο Κιάνου Ριβς και η Γουινόνα Ράιντερ ξανά μαζί στο τρέιλερ του «Destination Wedding»

στα 10

Το αγαπημένο δίδυμο των 90s επιστρέφει με μια ρομαντική κωμωδία που (μάλλον) αξίζει την προσοχή σας.

Ο Κιάνου Ριβς και η Γουινόνα Ράιντερ ξανά μαζί στο τρέιλερ του «Destination Wedding»

Αυτή την περίοδο, οι καριέρες τόσο του Κιάνου Ριβς όσο και της Γουινόνα Ράιντερ βρίσκονται σε μια εποχή… ας την πούμε «αναγέννησης». Ο Ριβς με τον στωικό ήρωα, που κάποιοι αγαπούν και άλλοι απλά αγαπούν να μισούν, του «John Wick» και η Ράιντερ με τον ρόλο της στο «Stranger Things». Και το ότι θα πρωταγωνιστήσουν και πάλι μαζί σε ταινία, για κάποιους είναι ίσως δώρο θεού.

Η νέα ταινία του σκηνοθέτη Βίκτορ Λέβιν με τίτλο «Destination Wedding» επικεντρώνεται σε δυο κυνικούς χαρακτήρες, τον Φρανκ και την Λίντσεϊ, τους οποίους ενσαρκώνουν οι Ριβς και Ράιντερ, καθώς πηγαίνουν να παραβρεθούν σε έναν γάμο. Μετά από μια αρκετά άβολη πρώτη γνωριμία, οι δυο τους θα προσπαθήσουν να γνωριστούν καλύτερα μιας και αναγκάζονται να μείνουν μαζί στο ίδιο δωμάτιο.

Διαβάστε ακόμα: Τι απέγινε άραγε η Εμιλι; Πρώτο τρέιλερ του «A Simple Favor» του Πολ Φιγκ

destination wedding 607

Μπορεί όλο αυτό αν ακούγεται σαν άλλη μια ακόμα ρομαντική κομεντί, αλλά αν λάβουμε και υπόψιν την προηγούμενή του ταινία του Λέβιν, το «Σχέση 5 με 7», τότε σίγουρα μπορούμε να περιμένουμε και κάποια (καλύτερα) πράγματα παραπάνω. Την τελευταία φορά που έπαιξαν οι Ριβς και Ράιντερ μαζί σε ταινία ήταν το 2009 στο «The Private Lives of Pippa Lee», με μια ακόμη κοινή τους εμφάνιση το 2006 στο «A Scanner Darkly, αλλά ποτέ δεν είχαν κοινό πρωταγωνιστικό ρόλο από την πρώτη τους κοινή εμφάνιση στον «Δράκουλα» του Φράνσις Φορντ Κόπολα το 1992.

Το «Destination Wedding» θα κάνει πρεμιέρα στις αμερικάνικες αίθουσες στις 24 Αυγούστου και μπορείτε να απολαύσετε το τρέιλερ, αλλά και τους Ριβς και Ράιντερ, στο τρέιλερ που ακολουθεί.


Διαβάστε ακόμα: