Buzz

Excellent! Οι Κιάνου Ριβς και Αλεξ Γουίντερ επιστρέφουν για το «Bill & Ted 3»

στα 10

To αγαπημένο δίδυμο επιστρέφει, σχεδόν 30 χρόνια μετά, για να συνεχίσει το υπέροχο ταξίδι του στον χρόνο.

Excellent! Οι Κιάνου Ριβς και Αλεξ Γουίντερ επιστρέφουν για το «Bill & Ted 3»

Τίποτα, από ότι φαίνεται, δεν μπορεί να χωρίσει τους Θίοντορ «Τεντ» Λόγκαν και Γουίλιαμ «Μπιλ» Πρέστον. Εχουν περάσει σχεδόν 30 χρόνια από τότε που «Οι Εξαιρετικές Περιπέτειες του Μπιλ και του Τεντ» έκαναν την εμφάνισή τους στις κινηματογραφικές αίθουσες με πρωταγωνιστές τους, αρκετά νέους τότε, Κιάνου Ριβς και Αλεξ Γουίντερ, κι από ότι όλα δείχνουν οι περιπέτειές τους δεν έχουν τελειώσει ακόμη.

Το «Bill & Ted Face the Music» είναι η πολυαναμενόμενη δεύτερη συνέχεια της καλτ κωμωδίας του 1989 και της συνέχειάς της, το «Bill & Ted’ Bogus Journey», με τους Ριβς και Γουίντερ να επιστρέφουν στους ρόλους τους. Οι δημιουργοί της Κρις Μάθεσον και Εντ Σόλομον θα γράψουν ξανά το σενάριο ενώ ο Ντιν Πάρισοτ, γνωστός από τις ταινίες «Galaxy Quest», «Red 2» και «Fun With Dick and Jane», θα την σκηνοθετήσει.

Διαβάστε ακόμα: «The Continental»: Ο Τζον Γουίκ τώρα και σε τηλεοπτική σειρά

bill & ted 3 607

Οι Ριβς και Γουίντερ δήλωσαν πως «είμαστε πολύ χαρούμενοι που μαζεύτηκε όλη η ομάδα και πάλι μαζί. Ο Κρις και ο Εντ έχουν γράψει ένα εξαιρετικό σενάριο, και με τον Ντιν στην σκηνοθεσία, έχουμε μια πραγματική dream team.»

Οσο αφορά την υπόθεσή της, θα ακολουθήσουμε για άλλη μια φορά της περιπέτειες των Μπιλ και Τεντ, οι οποίοι βρίσκονται πλέον στα 40 τους, και το μόνο που σκέφτονται είναι το πως θα ξαναζήσουν εκείνες τις υπέροχες στιγμές όταν ήταν έφηβοι και ρόκαραν με την μπάντα τους, τους Wyld Stalyns, αλλά και όταν πήγαν ένα ταξίδι στον χρόνο για να σώσουν το μέλλον τους (και να περάσουν ένα τεστ ιστορίας).

Η ταινία «Bill & Ted Face the Music» βρίσκεται ήδη στα πρώτα παραγωγής, ενώ τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν με το που τελειώσει ο Κιάνου Ριβς τα γυρίσματα του «John Wick 3». Τέλος, ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας της στις αίθουσες.

Δείτε ακόμα: Ποιος είδε την Τζόντι Φόστερ και δεν την φοβήθηκε. Πρώτο τρέιλερ του «Hotel Artemis»