Buzz

Ποιος είδε την Τζόντι Φόστερ και δεν την φοβήθηκε. Πρώτο τρέιλερ του «Hotel Artemis»

στα 10

Ετοιμαστείτε για την απόλυτη guilty pleasure του φετινού καλοκαιριού.

Ποιος είδε την Τζόντι Φόστερ και δεν την φοβήθηκε. Πρώτο τρέιλερ του «Hotel Artemis»

Εχουν περάσει 5 χρόνια, και πιο συγκεκριμένα από το 2013 και το «Elysium» του Νιλ Μπλόμκαμπ, από τότε που είδαμε για τελευταία φορά την Τζόντι Φόστερ στην μεγάλη οθόνη. Η ίδια τώρα επιστρέφει, με αρκετό τσαμπουκά και χιούμορ, ως μια νοσοκόμα που τρέχει ένα μυστικό νοσοκομείο για εγκληματίες στο Λος Αντζελες του 2028, το οποίο έχει καταστραφεί από διάφορες εξεγέρσεις.

Πρόκειται για το «Hotel Artemis», το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Ντρου Πιρς, ενός από τους σεναριογράφους του «Iron Man 3», και αν εκ πρώτης όψεως σας θυμίζει από το ξενοδοχείο Continental του «John Wick», δεν πέφτετε και πολύ έξω. Και σε αυτό το νοσοκομείο υπάρχουν κανόνες όπως το ότι απαγορεύονται τα όπλα (δια ροπάλου), και δεν βρίζουμε το προσωπικό του (γιατί θα πέσει ξύλο). Ομως όλοι αυτοί οι κανόνες πάνε περίπατο όταν στο παιχνίδι μπαίνει μια κρύπτη με ανεκτίμητους θησαυρούς, και όλοι θέλουν να φτάσουν εκεί πρώτοι.

Δείτε ακόμα: Η Ελ Φάνινγκ είναι η συγγραφέας του «Φρανκενστάιν». Δείτε το τρέιλερ του «Mary Shelley»

hotel artemis 607

Με ένα all star καστ, ανάμεσά τους και οι Τζεφ Γκόλντμπλαμ, Τσάρλι Ντέι, Σοφία Μπουτέλα, Ζάκαρι Κουίντο, Ντέιβ Μπαουτίστα, η ταινία δείχνει να είναι το απόλυτο guilty pleasure του φετινού καλοκαιριού. Κι αν η Τζόντι Φόστερ και ο χαρακτήρας του Τζεφ Γκόλντμπλαμ, ο οποίος στο τρέιλερ ακούγεται να λέει και το «Guess my ballroom days are over, baby», στοίχος από το «Five to One» των Doors, δεν σας κάνει να θέλετε να δείτε την ταινία, τότε πραγματικά δεν ξέρουμε τι άλλο μπορεί να το πετύχει.

To «Hotel Artemis» βγαίνει στις Αμερικάνικες αίθουσες στις 8 Ιουνίου.


Δείτε ακόμα:

hotel artemis poster 607