Φεστιβάλ / Βραβεία

Κερδίστε προσκλήσεις για τις Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x / Αφιέρωμα:«Deja Vu»

στα 10

Το Flix σας στέλνει καθημερινά σε επιλεγμένες προβολές του 17ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x.

Κερδίστε προσκλήσεις για τις Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x / Αφιέρωμα:«Deja Vu»

To Flix εξασφάλισε 5 διπλές προσκλήσεις για την προβολή του αφιερώματος «Deja Vu» που θα προβληθεί την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου στις 20.30 στο σινεμά Δαναός 1.

Δείτε τον χρόνο αλλιώς, με το αφιέρωμα του 17ου Διεθνούς Φεστιβάλ της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x που φέρει τον τίτλο «Deja Vu» και αποτελείται από μια σειρά σπάνιων ταινιών μικρού μήκους που εξερευνούν τις άπειρες πιθανότητες του χρόνου. Από τον Ορσον Γουελς μέχρι τον Ντον Αλαν Πενεμπέικερ και τον Νικολά Προβόστ, βυθιστείτε σε μια εμπειρία μεταμόρφωσης, μνήμης και κινηματογραφικού αναχρονισμού.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα της προβολής μπορείτε να βρείτε εδώ

Για να κερδίσετε τις 5 διπλές προσκλήσεις αρκεί να μας στείλετε ένα e-mail στο info@flix.gr με την ένδειξη «Deja Vu» και το ονοματεπώνυμο σας. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν το μεσημέρι της 20ης Σεπτεμβρίου. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail και τα ονόματα τους θα βρίσκονται σε λίστα στην είσοδο του Δαναού πριν την προβολή της ταινίας.

Δείτε όλο το πρόγραμμα του φεστιβάλ εδώ