Buzz

Davos alert! Ο Λίαμ Κάνινγχαμ παρουσιάζει μία αποκλειστική σκηνή του «Game of Thrones 6»

στα 10

O Λίαμ Κάνιγχαμ, ο Ντάβος του «Game of Thrones», μάς βάζει πίσω από τα τείχη του Καστλ Μπλακ, αμέσως μετά τη δολοφονία του... ω, ξέρετε πολύ καλά ποιου!

Davos alert! Ο Λίαμ Κάνινγχαμ παρουσιάζει μία αποκλειστική σκηνή του «Game of Thrones 6»

Δύο εβδομάδες πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του 6ου κύκλου του «Game of Thrones», ο Λίαμ Κάνινγχαμ («Ντάβος») επισκέπτεται τον Κόναν Ο' Μπράιαν για να προμοτάρει τη σειρά.

Διαβάστε επίσης: Το Flix εξασφάλισε αποκλειστική συνέντευξη του Τζόναθαν Πράις («High Sparrow» του Game of Thrones)

Οχι, δεν μπορεί να αποκαλύψει πολλά. «Υπάρχει ένας άνθρωπος του ΗΒΟ εδώ, δεν ξέρω ακριβώς που είναι, αλλά είναι εκτελεστής που με σημαδεύει. Αν τολμήσω να αποκαλύψω κάτι θα με πυροβολήσει. Μπορεί κι εσένα που τόλμησες να κάνεις την ερώτηση...»

Διαβάστε κι αυτό: To ΗΒΟ τρολάρει τους φανατικούς με τον τίτλο και την υπόθεση της πρεμιέρας του 6ου κύκλου του «Game of Thrones»

Davos Game of Thrones

Αυτό όμως που μπορεί να κάνει είναι να μας χαρίσει μία αποκλειστική σκηνή από τον 6ο κύκλο. Ενα μικρό preview για το τι συμβαίνει στο Καστλ Μπλακ, αμέσως μετά τη δολοφονία του Τζον Σνόου. Αυτός είναι νεκρός στο τραπέζι με τον λύκο των Σταρκ να τον φυλάει; Και τι κρύβεται πίσω από την πόρτα;

Διαβάστε ακόμη: O Ντάβος του «Game of Thrones», Λίαμ Κάνινγχαμ είναι ενθουσιασμένος: «Ο πρωθυπουργός σας είναι ο ήρωας που έψαχνε η Ευρώπη»

Δείτε εδώ την αποκλειστική σκηνή από τον έκτο κύκλο του «Game of Thrones»:


Τα πάντα για το «Game of Thrones»:

Game of Thrones Posters 6 607

Διαβάστε αναλυτικά τα recaps όλων των επεισοδίων του 5ου κύκλου του «Game of Thrones»: