Buzz

Οι γυναίκες των σεναριογράφων του «Game of Thrones» τους απειλούν: φέρτε πίσω τον Τζον Σνόου αλλιώς χωρίζουμε

στα 10

Δεν είμαστε μόνοι μας όταν σκεφτόμαστε να τους στείλουμε απειλές. Οι γυναίκες των Ντέιβιντ Μπένιοφ και Νταν Βάις τους έθεσαν ξεκάθαρο τελεσίγραφο. Δείτε το βίντεο, θα γελάσετε...

Οι γυναίκες των σεναριογράφων του «Game of Thrones» τους απειλούν: φέρτε πίσω τον Τζον Σνόου αλλιώς χωρίζουμε

Η Αμάντα Πιτ είναι γνωστή πρωταγωνίστρια (τελευταία τη χαιρόμαστε στο «Togetherness» των αδελφών Ντουπλάς στο ΗΒΟ) αλλά και επί 10 χρόνια σύζυγος του Ντέιβιντ Μπένιοφ, ενός εκ των δύο σεναριογράφων του «Game of Thrones». Καλεσμένη του Conan η Πιτ ομολόγησε ότι είναι φανατική της σειράς, αλλά δε χαίρει καμίας ιδιαίτερης μεταχείρισης από τον άντρα της: δεν της αποκαλύπτει τίποτα, την κρατά στο σκοτάδι, κι όχι απλά δεν την προετοίμασε για το φριχτό τέλος του Τζον Σνόου, αλλά την εξαπάτησε κιόλας!

Διαβάστε επίσης: Θα είναι ο έκτος κύκλος του «Game of Thrones» ο καλύτερος ever;

Η Πιτ, μεταξύ αστείου και σοβαρού, τον απείλησε ότι αν πάθει κάτι ο αγαπημένος της ήρωας («ΕΣΥ με έκανες να τον αγαπήσω και να είμαι μαζί του, θα σε σκοτώσω αν πάθει κάτι...») θα τον εγκαταλείψει. «Την επόμενη μέρα θα έχω μαζέψει τα παιδιά και τα ρούχα μου και θα έχω φύγει από το σπίτι....»

Μάλιστα, σύμμαχός της και η Αντρια, η γυναίκα του Νταν Βάις. Μετά το φινάλε του 5ου κύκλου, οι δύο γυναίκες έκαναν «παρέμβαση» όπου απείλησαν τους άντρες τους να βρουν λύση στον 6ο.

Δείτε επίσης: Το νέο trailer του «Game of Thrones» υποψιάζει τι κοιτά η Ντενέρις όταν σηκώνει τα μάτια ψηλά

Δεν πιστεύουμε ότι κατάφεραν κάτι, αλλά θα τα μάθουμε όλα στις 24 Απριλίου που ξεκινά ο νέος κύκλος επεισοδίων. Προς το παρόν, απολαύστε την υπέροχη Αμάντα Πιτ στο βίντεο...

.

Διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον έκτο κύκλο του «Game of Thrones»

Game of Thrones Posters 6 607

Διαβάστε αναλυτικά τα recaps όλων των επεισοδίων του 5ου κύκλου του «Game of Thrones»: