Buzz

Ο Ντάριο Αρτζέντο ετοιμάζει νέα ταινία με τίτλο «Black Glasses»

στα 10

Στην ταινία αυτή θα πρωταγωνιστεί η κόρη του Ασια Αρτζέντο, ενώ το soundtrack της θα υπογράφουν οι Daft Punk.

Ο Ντάριο Αρτζέντο ετοιμάζει νέα ταινία με τίτλο «Black Glasses»

Oι τελευταίες ταινίες του μαιτρ του τρόμου Ντάριο Αρτζέντο μπορεί να μην στέκονται επάξια μπροστά σε μερικά από τα αριστουργήματά του όπως το «Suspiria», «Inferno» και «Deep Red», ανάμεσα σε άλλα, αλλά από ότι φαίνεται ο ίδιος ετοιμάζεται να το αλλάξει όλο αυτό.

Μετά από αρκετά χρόνια απουσίας, από το 2012 όταν και σκηνοθέτησε το «Dracula 3D», ο Αρτζέντο επιστρέφει με μια νέα ταινία με τίτλο «Black Glasses» την οποία μάλιστα δουλεύει εδώ και αρκετό καιρό. Σε μια συνέντευξη του στη Repubblica, ο ίδιος έδωσε μερικά νέα στοιχεία για την ταινία, περιγράφοντας λίγο από την πλοκή της. «Είναι η επιστροφή μου στις αστυνομικές ταινίες. Πρόκειται για μια περιπέτεια, στη νυχτερινή Ρώμη, με πρωταγωνιστές μια κοπέλα από την Κίνα και ένα παιδί. Στο δεύτερο μέρος, η διαφυγή τους τους οδηγεί στα βραχώδη και θαμνώδη μέρη του Λάτσιο. Είναι διαφορετικά από την γλυκύτητα των κοιλάδων της Τοσκάνης, αλλά για μένα είναι όμορφα», δήλωσε ο Αρτζέντο.

Διαβάστε ακόμα: To HBO ετοιμάζει σειρά «Hellraiser» σε σκηνοθεσία του Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν

daft punk 607

Στην ταινία θα πρωταγωνιστεί, για άλλη μια φορά, η κόρη του η Ασια Αρτζέντο, ενώ τη μουσική της θα υπογράψουν οι Daft Punk. O ίδιος δήλωσε πως «πρόκειται για θαυμαστές των ταινιών μου. Εμαθαν από Γάλλους φίλους τους πως θα γυρίσω μια νέα ταινία και με πήραν να μου πουν πως θέλουν να δουλέψουν μαζί μου.» Οι Daft Punk, πέρα από ότι είναι ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα ηλεκτρονικής μουσικής παγκοσμίως, είχαν γράψει και το soundtrack της ταινίας του 2010 «Tron Legacy», το οποίο κατάφερε να είναι πιο επιτυχημένο από την ίδια την ταινία.

Τα γυρίσματα του «Black Glasses» ήταν προγραμματισμένα να αρχίσουν τον Μάιο αλλά, λόγω κοροναϊού, μεταφέρθηκαν για Σεπτέμβριο. Η ταινία ακόμα δεν έχει κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας.

Διαβάστε ακόμα: «Suspiria» εναντίον «Suspiria»