Buzz

O Γιούαν ΜακΓκρέγκορ παίρνει συνέντευξη από τον Γουίνι το Αρκουδάκι στο βίντεο του «Christopher Robin»

στα 10

Ενα βίντεο γλυκό σαν μέλι.

O Γιούαν ΜακΓκρέγκορ παίρνει συνέντευξη από τον Γουίνι το Αρκουδάκι στο βίντεο του «Christopher Robin»

Μια από τις πιο αναμενόμενες ταινίες του φθινοπώρου είναι και το «Christopher Robin» της Disney, η οποία μιλάει για εκείνο το αγόρι που είχε ζήσει τόσες πολλές περιπέτειες στο Δάσος των 100 Στρεμμάτων (γνωστό κι ως Δάσος των Γαλάζιων Ονείρων) μαζί με του Γουίνι το Αρκουδάκι και την παρέα του, το οποίο τώρα πια έχει μεγαλώσει και ζει στο Λονδίνο, έχοντας όμως χάσει την επαφή με την παιδική του ηλικία. Ετσι ο Γουίνι και η παρέα του ταξιδεύουν στον σημερινό Λονδίνο, για να δείξουν στον Κρίστοφερ Ρόμπιν την σημασία της οικογένειας και την πραγματική φιλίας.

Δείτε ακόμα: Οταν ένα αρκούδι έφερε την ελπίδα και την χαρά πίσω στην ανθρωπότητα. Τρέιλερ του «Goodbye Christopher Robin»

christopher robin 607

Η Disney κυκλοφόρησε ένα νέο featurette το οποίο ξεχειλίζει από χαριτωμενιά και είναι γλυκό σαν μέλι. Σε αυτό το μικρό βίντεο ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, ο οποίος παίζει τον ρόλο του Κρίστοφερ Ρόμπιν στην ταινία, παίρνει συνέντευξη από τους συμπρωταγωνιστές του, τους Γουίνι το Αρκουδάκι, τον Πίγκλετ, τον Τίγκερ, και τον Αϊορ το Γαϊδουράκι. Ολοι τους μιλάνε για το πως προσέγγισαν τους χαρακτήρες τους, και τις μεθόδους ηθοποιίας που χρησιμοποιήσαν.

Ενα απίστευτα χαριτωμένο βίντεο στο οποίο ο Πίγκλετ κάθεται πάνω σε κάτι βιβλία για να φαίνεται στην κάμερα, ενώ ο Γούνι χάνει την συγκέντρωσή του και σκέφτεται το τι θα φάει για μεσημέρι. Απλά δείτε το παρακάτω και σας υποσχόμαστε ότι θα σας κάνει να χαμογελάσετε.

Η ταινία, με ελληνικό τίτλο «Κρίστοφερ & Γουίνι» κυκλοφορεί στις 6 Σεπτεμβρίου στους κινηματογράφους από την Feelgood Entertainment.


Δείτε και το τρέιλερ της ταινίας εδώ.


Δείτε ακόμα:

christopher robin poster 607