Buzz

Οταν ένα αρκούδι έφερε την ελπίδα και την χαρά πίσω στην ανθρωπότητα. Τρέιλερ του «Goodbye Christopher Robin»

στα 10

O Σάιμον Κέρτις επιστρέφει με μια ταινία για το πώς ο συγγραφέας A. A. Μιλν πήρε την έμπνευσή του για να μας δώσει ένα από τα πιο όμορφα παιδικά βιβλία όλων των εποχών. Αυτό του «Winnie the Pooh».

Οταν ένα αρκούδι έφερε την ελπίδα και την χαρά πίσω στην ανθρωπότητα. Τρέιλερ του «Goodbye Christopher Robin»

Εχουν περάσει 13 χρόνια από τότε που το «Finding Neverland» του Μαρκ Φόρστερ μας έδωσε μια ιδέα για το πως ο συγγραφέας Τζ. Μ. Μ. Μπάρι εμπνεύστηκε τον αγαπημένο ήρωα των παιδιών Πίτερ Παν. Μέσα σε ένα τέτοιο κλίμα δράματος και φαντασίας, κινείται και η νέα ταινία του Σάιμον Κέρτις («My Week With Marilyn»), με τίτλο «Goodbye Christopher Robin», η οποία μας αφηγείται το πως ένας άλλος συγγραφέας ενός από τα πιο διάσημα παιδικά βιβλία όλων των εποχών, o A. A. Μιλν του «Winnie the Pooh», εμπνεύστηκε τους χαρακτήρες και τις περιπέτειές τους.

Διαβάστε ακόμα: «Η περιέργεια είναι ένα αφύσικο συναίσθημα»: Τρέιλερ για το «Brigsby Bear»

Goodbye Christopher Robin Ο A. A. Μιλν με τον γιο του Κρίστοφερ Ρόμπιν

Goodbye Christopher Robin

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Ντόμναλ Γκλίσον, Μάργκο Ρόμπι και η Κέλι Μακντόναλντ και το πρώτο τρέιλερ το οποίο κυκλοφόρησε μας δίνει μια ιδέα για την σχέση του Μιλν και του γιου του, Κρίστοφερ Ρόμπιν, στην δύσκολη περίοδο του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, και για το πως αυτή η σχέση κατάφερε να δημιουργήσει τον Γούινι, μια αρκούδα που έδωσε, και συνεχίζει να δίνει, ελπίδα και χαρά σε εκατομμύρια παιδιά. Αλλά αν κάποιος κάνει την σύνδεση με τον τίτλο της ταινίας τότε, μάλλον, το τέλος της σχέσης αυτής δεν θα είναι ευχάριστο.

Η ταινία κυκλοφορεί στην Αγγλία στις 29 Σεπτεμβρίου, με την Αμερική να ακολουθεί δυο βδομάδες αργότερα, στις 13 Οκτώβρη, σε μια περίοδο που φαίνεται καθαρά πως η Fox Searchlight προσπαθεί να την προωθήσει για τα Οσκαρ.

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω.


Περισσότερα νέα τρέιλερ

Goodbye Christopher Robin poster