Buzz

Τα τρελά μας χρόνια: Τρέιλερ για το «Nos Αnnées Folles» του Αντρέ Τεσινέ

στα 10

Βασισμένη σε μια παράξενη αληθινή ιστορία, η τελευταία ταινία του γάλλου σκηνοθέτη προβλήθηκε εκτός συναγωνισμού στο φεστιβάλ των Καννών.

Τα τρελά μας χρόνια: Τρέιλερ για το «Nos Αnnées Folles» του Αντρέ Τεσινέ

Μπορεί να μην πήρε ακριβώς θριαμβευτικές κριτικές, στην πρώτη της προβολή εκεί, αλλά το όνομα του Τεσινέ και η συναρπαστική ιστορία του την οποία ο σκηνοθέτης περιγράφει ως «μια οδύσσεια της σεξουαλικής ταυτότητας και μια αξέχαστη ιστορία αγάπης» κεντρίζει ομολογουμένως το ενδιαφέρον.

Το φιλμ αφηγείται την ιστορία του Πολ και της Λουίζ Γκραπ ενός παντρεμένου ζευγαριού που χωρίζει όταν ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος στέλνει τον Πολ στο μέτωπο. Δυο χρόνια κι έναν τραυματισμό μετά ο Πολ θα αποφασίσει να λιποτακτήσει και η Λουίζ για να τον κρύψει θα τον ντύσει γυναίκα.

Δείτε ακόμη: Σαν τα χιόνια! Ο Ιντρις Ελμπα και η Κέιτ Γουίνσλετ παίρνουν τα βουνά στο «The Mountain Between Us»

Αυτό που θα ξεκινήσει ως μια προσπάθεια επιβίωσης θα γίνει σύντομα συνήθεια και η Σουζάν, όπως είναι η περσόνα του Πολ, θα γνωρίσει μια απρόσμενη δόξα ως celebrity στα σαλόνια του Παρισιού της Δεκαετίας του 20. los annees folles 607

Και η Λουίζ, αποφασισμένη να μοιραστεί την ζωή της μαζί του με κάθε τρόπο θα τον ακολουθήσει σε αυτή την πορεία του, μέχρι την στιγμή που θα του δοθεί αμνηστία και θα μπορέσει και πάλι να ζήσει σαν άντρας.


Δείτε ακόμη: