Buzz

Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ επιστρέφει. Πρώτο τρέιλερ του «Logan Lucky»

στα 10

O Στίβεν Σόντερμπεργκ επιστρέφει μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας από το σινεμά, για να μας δώσει μια ταινία που φέρνει κάτι προς το «Ocean’s 11», αλλά στο λιγότερο γκλάμουρ της.

Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ επιστρέφει. Πρώτο τρέιλερ του «Logan Lucky»

Έχουν περάσει πάνω από τέσσερα χρόνια από τότε που ο Στίβεν Σόντερμπεργκ είχε δηλώσει πως σταματάει να κάνει ταινίες στον κινηματογράφο, χωρίς να λαμβάνουμε υπόψιν το «Behind the Candelabra» του ΗΒΟ, με την τελευταία του ταινία «Side Effects» να παίρνει ίσως από τα πιο χλιαρά σχόλια από κοινό και κριτικούς.

Έτσι, ο Σόντερμπεργκ αποφασίζει να επιστρέψει στην ενεργό δράση, ίσως προσπαθώντας να αποκαταστήσει κάτι από την φήμη του, με κάτι που ξέρει να κάνει καλά: ταινίες με ληστείες. Η νέα του ταινία με τίτλο «Logan Lucky» βρίσκει δύο αδέρφια, τους Τσάνινγκ Τέιτουμ και Ανταμ Ντράιβερ, να προσπαθούν να ληστέψουν τους αγώνες δρόμου Coca-Cola 600. Σκεφτείτε ένα «Ocean’s 11» αλλά με πολύ λιγότερο γκλάμουρ, όπως εξάλλου είχε δηλώσει και ο ίδιος ο Σόντερμπεργκ σε μια συνέντευξή του στο Entertainment Weekly.

Διαβάστε ακόμα: Ο Ντέιβιντ Λιντς δεν εγκαταλείπει τελικά το σινεμά!

logan lucky

logan lucky

Ο ίδιος συνέχισε στην συνέντευξή του λέγοντας πως «κανένας δεν ντύνεται ωραία. Κανένας δεν έχει ωραία πράγματα και κανείς δεν έχει λεφτά. Δεν έχουν ιδέα από τεχνολογία και αυτό μου φάνηκε αστείο. Όλα αυτά μοιάζουν οικεία σε μένα, αλλά ταυτόχρονα είναι και τόσο διαφορετικά. Από τις τοποθεσίες μέχρι τους χαρακτήρες, ο καμβάς είναι κάτι το τελείως διαφορετικό από μια ‘Ocean’s’ ταινία».

Το τρέιλερ, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω, έχει όλα τα συστατικά για μια ευχάριστη καλοκαιρινή κινηματογραφική απόδραση, με το καλύτερο βέβαια σε όλα αυτά να είναι ο Ντάνιελ Κρεγκ σε ρόλο κατάδικου με ξανθό πλατινέ μαλλί! Επίσης πρωταγωνιστούν οι Χίλαρι Σουάνκ, Σεθ ΜακΦάρλαν, Κέιτι Χόλμς και Κάθριν Γουότερστοουν. Η ταινία «Logan Lucky» βγαίνει στις αμερικάνικες αίθουσες τον Αύγουστο.


logan lucky poster

Διαβάστε ακόμη:

Tags: logan lucky