Buzz

Ο Τσάνινγκ Τέιτουμ θα πρωταγωνιστεί στο ριμέικ της «Γοργόνας». Μαντέψτε σε ποιο ρόλο!

στα 10

Την Ντάριλ Χάνα θα προσπαθήσει να διαδεχτεί δίπλα στο κύμα ο Τσάνινγκ Τέιτουμ, στο ριμέικ του «Splash» που ετοιμάζεται.

 Ο Τσάνινγκ Τέιτουμ θα πρωταγωνιστεί στο ριμέικ της «Γοργόνας». Μαντέψτε σε ποιο ρόλο!

Αν βλέπατε σινεμά τη δεκαετία του '80, αποκλείεται να μη θυμάστε το «Splash», τη «Γοργόνα» που σκηνοθέτησε το 1984 ο Ρον Χάουαρντ και που έφερε το ημίγυμνο κορμί της Ντάριλ Χάνα στους εφηβικούς τοίχους, μ' έναν 28χρονο, αδέξιο, ρομαντικό Τομ Χανκς δίπλα της. Η Disney τώρα ετοιμάζεται για το ριμέικ της δοξασμένης ταινίας, αλλά κυριολεκτικά ανατρέποντας τους ρόλους.

Αυτό που αν το δεις, δεν μπορείς να το ξε-δεις: Τσάνινγκ Τέιτουμ ως Ελσα του «Frozen»

splash 607

Στο νέο φιλμ, που τώρα ξεκινά προετοιμασία, ο Τσάνινγκ Τέιτουμ θα αναλάβει το ρόλο της γοργόνας - να πούμε του γοργόνου; - και η Τζίλιαν Μπελ (με την οποία έχει ήδη συνεργαστεί στο «22 Jump Street»), θα κρατήσει το ρόλο του Τομ Χανκς. Ο Ρον Χάουαρντ θα πάρει τη θέση του παραγωγού της ταινίας, μαζί με τον εμπνευστή της ιστορίας και υποψήφιο τότε για Οσκαρ Σεναρίου, Μπράιαν Γκρέιζερ και τον Τέιτουμ, αλλά ακόμα δεν είναι γνωστό ποιος θα σκηνοθετήσει.

Δείτε ακόμη: Ο Τσάνινγκ Τέιτουμ δίνει συνέντευξη σε μια δημοσιογράφο με αυτισμό (και είναι το πιο γλυκό βίντεο που θα δείτε σήμερα)

splash 607

Στη «Γοργόνα» του 1984, ο Τομ Χανκς υποδυόταν τον Αλεν που, όταν ήταν αγοράκι, μια γοργόνα είχε σώσει από βέβαιο πνιγμό. Είκοσι χρόνια αργότερα, η γοργόνα Μάντισον επιστρέφει στον κόσμο του και του προτείνει, αντί για τη ζωή του στη στεριά, να διαλέξει μια ζωή μαζί της, στο βυθό. Κάτι σαν τη «Μικρή Γοργόνα» του Αντερσον σε πιο ευχάριστο, πιο '80ς και με πιο σγουρό μαλλί. Αντιστρέψτε τώρα το φύλο των ηρώων και θα έχετε το ριμέικ της «Γοργόνας» που θα εμφανιστεί στις... παραλίες μας το καλοκαίρι του 2017. Προς το παρόν, θυμηθείτε το πρωτότυπο «Splash» στο τρέιλερ του, παρακάτω.

Διαβάστε ακόμη: Ο Τσάνινγκ Τέιτουμ στο καστ του «Kingsman: The Golden Circle»