Buzz

«You haven’t lived until you’ve died»: Τρέιλερ για το ριμέικ του «Flatliners»

στα 10

Ο θάνατος είναι μόνο η αρχή για τη συνέχεια (σίκουελ/ριμέικ, ποιος νοιάζεται στ’ αλήθεια;) της cult ταινίας των ’90s.

«You haven’t lived until you’ve died»: Τρέιλερ για το ριμέικ του «Flatliners»

Σκηνοθετημένο από τον Τζόελ Σουμάχερ, το «Flatliners» του 1990 υπήρξε απρόσμενη εισπρακτική επιτυχία στην εποχή του, καθιερώνοντας για τα καλά τόσο τον επιδειξιομανή σκηνοθέτη του όσο και το hot νεανικό καστ που περιλάμβανε τους Τζούλια Ρόμπερτς, Κίφερ Σάδερλαντ και Κέβιν Μπέικον, ενώ υπήρξε επίσης μια από τις βασικές ταινίες που σηματοδότησαν ένα επίμονο, αν και μάλλον απλοϊκό φλερτ του Χόλιγουντ με το μεταφυσικό εκείνη την περίοδο.

Υπήρξε επίσης η ταινία όπου γνωρίστηκαν ο Σάδερλαντ και η Ρόμπερτς, οι οποίοι θα αρραβωνιάζονταν λίγο αργότερα.

Διαβάστε ακόμη: Λίγο περισσότερο χρώμα στον κόσμο των νεκρών. Νέο τρέιλερ του «Coco» της Pixar

Flatliners 607

Η καινούργια ταινία, την οποία σκηνοθετεί ο Δανός Νιλς Αρντεν Οπλεφ (του πρωτότυπου «Το Κορίτσι με το Τατουάζ») δεν αποτελεί ακριβώς ούτε ριμέικ ούτε σίκουελ του παλιότερου φιλμ, αλλά –σύμφωνα με τους δημιουργούς του– μια νέα ανάγνωση της ιστορίας του, ό,τι κι αν σημαίνει ακριβώς αυτό.

Το στόρι παρακολουθεί μια ομάδα φοιτητών ιατρικής οι οποίοι ανακαλύπτουν έναν τρόπο για να προκαλούν το θάνατό τους για λίγα λεπτά και να επαναφέρουν στη συνέχεια ο ένας τον άλλο στη ζωή, προκειμένου να βιώσουν τη μετά θάνατον εμπειρία. Μόνο που τα πειράματά τους ανοίγουν μια πύλη που κρύβει περισσότερους κινδύνους απ’ όσους φαντάζονταν.

Flatliners 607

Το νέο καστ περιλαμβάνει τους Ελεν Πέιτζ, Ντιέγκο Λούνα, Νίνα Ντόμπρεφ και Τζέιμς Νόρτον, ενώ ο Κίφερ Σάδερλαντ κάνει μια γκεστ εμφάνιση σε έναν διαφορετικό ρόλο από αυτόν που κρατούσε στην πρωτότυπη ταινία.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ της ταινίας, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αγγλικές και αμερικανικές αίθουσες στις 29 Σεπτεμβρίου 2017.


Περισσότερα νέα τρέιλερ

Flatliners poster 607