Buzz

Πώς σας φαίνεται ο Κρις Εβανς ως Τζιν Κέλι;

στα 10

Νέοι ρόλοι, νέοι περιπέτειες και χορευτικές φιγούρες για τον «Captain America».

Πώς σας φαίνεται ο Κρις Εβανς ως Τζιν Κέλι;

Φαίνεται πως οι πρωταγωνιστές των ταινιών της Marvel έχουν βαλθεί να παίξουν μερικούς από τους πιο διάσημους χορευτές της Χρυσής Εποχής του Χόλιγουντ.

Πρόσφατα μάθαμε πως ο Τομ Χόλαντ θα παίξει τον ρόλο του Φρεντ Αστέρ σε μια επερχόμενη βιογραφική του ταινία, τώρα ανακοινώθηκε πως ο Κρις Εβανς θα πρωταγωνιστήσει στον ρόλο του Τζιν Κέλι σε μια νέα ταινία.

Διαβάστε ακόμα: H Γκρέτα Γκέργουιγκ θέλει να κάνει ένα μιούζικαλ με tap dancing

gene kelly

Μέχρι στιγμής ο τίτλος της δεν έχει γίνει γνωστός, αλλά η ιστορία της, η οποία βασίστηκε σε μια ιδέα του Εβανς, θα ακολουθεί ένα 12χρονο αγόρι, το οποίο δουλεύει στα στούντιο της MGM το 1952, και ονειρεύεται να κάνει φιλίες με τον Τζιν Κέλι ο οποίος δουλεύει εκεί στη νέα του ταινία.

O Εβανς έχει αναλάβει επίσης την παραγωγή μαζί με τον Μάρκ Κάσεν, ενώ το στούντιο T-Street Production των Ράιαν Τζόνσον και Ραμ Μπέργκμαν θα μπει κι αυτό στην παραγωγή. Ο Τζον Λόγκαν, υποψήφιος για τρία Οσκαρ και γνωστός για τα σενάριά των «Gladiator», «The Aviator» και «Hugo», θα γράψει το σενάριο της ταινίας. Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί κάποιος σκηνοθέτης ή κάποια περίοδος κυκλοφορίας της ταινίας. Αναμένουμε περισσότερα σύντομα.