Buzz

Η Κλόι Ζάο σκηνοθετεί το live action διαφημιστικό του «Diablo IV»

στα 10

Πριν ξεκινήσει τα γυρίσματα της νέας της ταινίας, η Ζαο αποφάσισε να κάνει μια στάση στο Sanctuary και να τα βάλει με τη Λίλιθ και τους δαίμονές της.

Η Κλόι Ζάο σκηνοθετεί το live action διαφημιστικό του «Diablo IV»

Μπορεί η Κλόι Ζάο να ετοιμάζεται πυρετωδώς για να ξεκινήσει τα γυρίσματα της επόμενης ταινίας της, τη μεταφορά του βιβλίου της Ιρλανδής συγγραφέως Μάγκι Ο’Φάρελ «Hamnet», αλλά ως τότε δούλεψε πάνω στο διαφημιστικό ενός από τα πιο πολυαναμενόμενα video games.

H βραβευμένη με Οσκαρ σκηνοθέτης συνεργάστηκε με την Blizzard πάνω στο live action διαφημιστικό του «Diablo IV», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σε δυο εβδομάδες. Σκηνοθετημένο από την ίδια και την Κίκου Οχε, το διαφημιστικό αυτό μας μεταφέρει στο Sanctuary, το βασίλειο των ανθρώπων που βρίσκεται συνεχώς στη μέση των μαχών μεταξύ του παραδείσου και της κόλασης. Παρουσιάζει επίσης και τις πέντε τάξεις του παιχνιδιού - Barbarian, Sorcerer, Druid, Rogue και Necromancer - να πολεμούν διάφορα τέρατα και να τελειώνουν με μια λήψη της κυρίου κακού του παιχνιδιού, τη δαίμονα Λίλιθ.

Διαβάστε ακόμα: Η Κλόι Ζάο ετοιμάζεται να κάνει το πέρασμά της και από την τηλεόραση

diablo iv

«Δουλεύοντας με τη Blizzard είχαμε την υπέροχη ευκαιρία να ζωντανέψουμε τον σκοτεινό, συναρπαστικό και ευφάνταστο κόσμο του “Diablo IV”. Οι φανς του “Diablo” είναι πολύ παθιασμένοι και πολλοί ασχολούνται με το παιχνίδι για πάνω από δύο δεκαετίες. Θέλαμε να τιμήσουμε τους φανς, τις πλούσιες παραδόσεις του παιχνιδιού και τη φρικιαστική οικοδόμηση του κόσμου, ενώ προκαλούμε και όλα αυτά τα δυνατά συναισθήματα που νιώθουν οι παίκτες ενώ βυθίζονται στο παιχνίδι», δήλωσε η Ζάο σε μια ανακοίνωσή της.

Για όσους δεν γνωρίζουν η σειρά του «Diablo» δημιουργήθηκε από τον Ντείβιντ Μπρέβικ και είναι μια σειρά από action RPGs που βλέπει τους παίκτες να διασχίζουν μια σειρά από διάφορα dungeons σε μια προσπάθεια να σκοτώσουν τον άρχοντας του σκότους τον Diablo. Το πρώτο παιχνίδι κυκλοφόρησε το 1997 και ακολούθησαν τα δύο πρώτα σίκουελ το 2000 και το 2012, ενώ συνολικά η σειρά έχει πουλήσει πάνω από 24 εκατομμύρια αντίτυπα.

Το «Diablo IV» κυκλοφορεί στις 6 Ιουνίου για PS5/PS4, PC, XBox X|S και XBox One.