Buzz

Η Κλόι Ζάο ετοιμάζεται να κάνει το πέρασμά της και από την τηλεόραση

στα 10

Η οσκαρούχος σκηνοθέτης υπέγραψε πρόσφατα πολυετές συμβόλαιο με το στούντιο Searchlight Television για να φτιάξει τις δικές της τηλεοπτικές σειρές.

Η Κλόι Ζάο ετοιμάζεται να κάνει το πέρασμά της και από την τηλεόραση

Η βραβευμένη με Οσκαρ σκηνοθέτης Κλόι Ζάο μετά το «Nomadland» και τους «Eternals» ετοιμάζεται να αφήσει για λίγο το σινεμά και να μεταφερθεί στη μικρή οθόνη. Η Ζάο υπόγραψε ένα πολυετές συμβόλαιο με την Searchlight Television για να δημιουργήσει τις δικές της σειρές.

Ολο αυτό μοιάζει ως κάτι το εντελώς διαφορετικό από τις τελευταίες ταινίες της Ζάο, ειδικά μάλιστα από την επική κλίμακα του «Eternals», αλλά σίγουρα το στούντιο θα την κάνει να νιώσει σαν το σπίτι της μιας και ήταν με εκείνο που κέρδισε το Οσκαρ Σκηνοθεσίας και Καλύτερης Ταινίας για το «Nomadland».

Διαβάστε ακόμα: Η Κλόι Ζάο μας δίνει μια πρώτη γεύση από τον «Δράκουλα» της

chloe zhao 607

Μάλιστα η Searchlight ξεκίνησε δυναμικά στο χώρο της τηλεοπτικής παραγωγής μιας και η πρώτη της σειρά «The Dropout» με την Αμάντα Σέιφριντ για το Hulu απέσπασε 5 υποψηφιότητες για Emmy, ενώ ετοιμάζει και μια μίνι σειρά σίκουελ για το «The Full Monty».

«Η Κλόι είναι μια οραματίστρια σκηνοθέτιδα και, από τη στιγμή που τελειώσαμε το “Nomadland”, ψάξαμε να βρούμε νέους τρόπους για να συνεργαστούμε ξανά. Παίρνουμε έμπνευση από το εύρος της αφήγησης της Κλόι και είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να συνδέσουμε ξανά τις δυνάμεις μας και να επεκτείνουμε τις ευκαιρίες για να υποστηρίξουμε προσωπικές, ισχυρές και διαρκείς ιστορίες», δήλωσαν οι πρόεδροι της Searchlight Μάθιου Γκρίνφιλντ και Ντέιβιντ Γκρίνμπαουμ.

Ποια θα είναι άραγε τα πρότζεκτ με τα οποία θα ασχοληθεί η Ζάο; Θα είναι στο ίδιο πλαίσιο και στην δυναμική του «Nomadland»; Ελπίζουμε σύντομα να μάθουμε περισσότερα.