Buzz

Ετοιμάζεται να συνεργαστεί ξανά η Κέιτ Μπλάνσετ με τον Τζίμ Τζάρμους σε νέα ταινία;

στα 10

Αυτό φαίνεται πως άφησε να εννοηθεί ένα άρθρο της γαλλικής εφημερίδας Le Figaro...

Ετοιμάζεται να συνεργαστεί ξανά η Κέιτ Μπλάνσετ με τον Τζίμ Τζάρμους σε νέα ταινία;

Εχουν περάσει πέντε χρόνια από την τελευταία ταινία του Τζιμ Τζάρμους, το «Οι Νεκροί Δεν Πεθαίνουν» και πολλοί είναι εκείνοι που περιμένουν (κι εμείς μαζί τους) τι θα ετοιμάσει για την επόμενή του ταινία.

Μπορεί μέχρι στιγμής να μην έχει ανακοινώσει κάτι ο ίδιος αλλά η γαλλική εφημερίδα Le Figaro, αναφέρει πως σε μια πρόσφατη συνέντευξή της η Κέιτ Μπλάνσετ δήλωσε πως δεν ήθελε να αναφερθεί στα μελλοντικά της πρότζεκτ, ανάμεσά τους και μια «επερχόμενη συνεργασία της με τον Τζιμ Τζάρμους.»

Διαβάστε ακόμα: Ο Τζιμ Τζάρμους δεν θα δει ποτέ τα «Star Wars»

cate blanchett jim jarmusch Από την ταινία «Καφές και Τσιγάρα»

Η Μπλάνσετ και ο Τζάρμους συνεργάστηκαν στο σπονδυλωτό «Καφές και Τσιγάρα» του 2003 στην οποία η Μπλάνσετ έπαιξε διπλούς ρόλους. Δυστυχώς, δεν υπάρχει άλλη αναφορά στο άρθρο για το τι μπορεί να είναι αυτή η ταινία ή για το πότε μπορεί να το δούμε στις αίθουσες.

Πριν από την απεργία των ηθοποιών, ο Τζιμ Τζάρμους είχε αναφέρει ότι περίμενε να ξεκινήσει την παραγωγή μιας νέας ταινίας, που φημολογείται ότι θα φέρει τον τίτλο «Father Mother Sister Brother» προς τα τέλη του 2023. Ισως να είναι αυτή η ταινία με την οποία θα συνεργαστεί ξανά με την Μπλάνσετ; Θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα καιρό για να το μάθουμε.