Buzz

Η Κάρα Ντελεβίν είναι το μελλοντικό κορίτσι της διπλανής πόρτας

στα 10

Από το εξώφυλλο του βρετανικού GQ με αφορμή το «Valerian» του Λικ Μπεσόν, το κορίτσι που μιλάει ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του είναι τόσο εξωπραγματικό όσο κι εσύ!

Η Κάρα Ντελεβίν είναι το μελλοντικό κορίτσι της διπλανής πόρτας

Λίγες μέρες πριν το «Βαλέριαν και η Πόλη με τους Χίλιους Πλανήτες» του Λικ Μπεσόν βγει στις αίθουσες για να δικαιώσει ή όχι τον τίτλο της πιο ακριβής γαλλικής παραγωγής που έγινε ποτέ, η Κάρα Ντελεβίν, με τον αέρα της πρωταγωνίστριας φωτογραφίζεται στο εξώφυλλο του βρετανικού GQ και μιλάει για όλα όσα δεν φαίνονται πίσω από τη φαινομενικά uber cool προσωπικότητά της.

Δείτε ακόμη: To τελευταίο τρέιλερ του «Βαλέριαν και η Πόλη με τους Χίλιους Πλανήτες» είναι επικό!

Cara Delevignge

Ηθελα από πολύ μικρό παιδί να γίνω ηθοποιός. Και ήθελα να γίνω και μουσικός. Αλλά πηγαίνοντας στο σχολείο με όλους αυτούς τους απίστευτα ταλαντούχους ανθρώπους ήμουν σίγουρη πως δεν θα είχα ούτε μια ευκαιρία να γίνω αυτό που ήθελα. Γι' αυτό είμαι πολύ χαρούμε που έγινα μοντέλο. Δεν θα μπορούσα να ασχοληθώ με την υποκριτική ή τη μουσική αν δεν είχα γίνει πρώτα μοντέλο.

Cara Delevignge

Είμαι άνθρωπος που εξωτερικεύω τα αισθήματά μου, αν και δεν νιώθω το ίδιο μέσα μου... Μέσα μου, έχω πάρα πολλές φοβίες. Δουλεύω σε μια βιομηχανία που με ενδιαφέρει τι σκέφτονται οι άλλοι για μένα και είμαι συνεχώς αγχωμένη. Αν δεν το παραδεχτώ ότι μου συμβαίνει, τότε φαίνεται στο δέρμα μου... Μπορείς να προσποιηθείς ότι δεν υπάρχει και είναι τότε που ξαφνικά εμφανίζεται σαν ένα καρδιοχτύπι ή κάτι ακριβώς την ώρα που δουλεύεις.

**Μου είναι δύσκολο να κλάψω ακόμη και μπροστά σε έναν άνθρωπο. Οταν κλαίω, θέλω να είμαι μόνη. Για μένα το να κλάψω για την ταινία, έπρεπε να νιώσω πολύ χαλιά, σχεδόν να χτυπήσω τον εαυτό μου νοητά. Αυτό που έμαθα όμως εκείνη την ημέρα στο γύρισμα ήταν ότι πρέπει να είσαι σκληρός για να είσαι ευάλωτος.

Δείτε εδώ την Κάρα Ντελεβίν σε μια «σοκαριστική» συνέντευξη:


Διαβάστε και δείτε ακόμη

Cara Delevignge