Buzz

Ανακοινώθηκε και επίσημα o σκηνοθέτης του «Captain America 4»

στα 10

Θα είναι η πρώτη ταινία στην οποία θα εμφανίζεται ο Αντονι Μακί στον εμβληματικό ρόλο του Captain America.

Ανακοινώθηκε και επίσημα o σκηνοθέτης του «Captain America 4»

Ο Αντονι Μακί είναι πλέον και επίσημα ο νέος Captain America του MCU, αντικαθιστώντας τον Κρις Εβανς μετά και τα γεγονότα της σειράς «The Falcon and the Winter Soldier» του Disney+.

Από τότε περιμέναμε μια ανακοίνωση για το πότε θα δούμε την πρώτη του περιπέτεια και στη μεγάλη οθόνη, αλλά πρόσφατα η Marvel έκανε γνωστές κάποιες πληροφορίες για την νέα ταινία του «Captain America».

Διαβάστε ακόμα: Η Τέταρτη Φάση του MCU δεν είναι τόσο μπερδεμένη όσο νομίζουμε

antony mackie

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, o Αμερικανονιγηριανός σκηνοθέτης Τζούλιους Ονα, γνωστός από τις ταινίες «Το Παράδοξο του Cloverfield» και «Luce» - το τελευταίο μάλιστα του χάρισε και τρεις υποψηφιότητες Indie Spirit Awards, αναμεσά τους και αυτό του Καλύτερου Σκηνοθέτη - θα αναλάβει τη σκηνοθεσία του «Captain America 4» σε σενάριο του Μάλκολμ Σπέλμαν και του Ντάλαν Μούσον. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό ποιοι άλλοι παίξουν στην ταινία μαζί με τον Μακί ή πότε αναμένεται στις αίθουσες.

Και αν αναρωτιέστε αν ο Εβανς θα κάνει την εμφάνισή του στην ταινία, ας μην ελπίζετε και πολύ. Σε μια συνέντευξή που έδωσε ο ίδιος ο Εβανς στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας «Lightyear», απάντησε στις μακροχρόνιες φήμες ότι μια μέρα θα επέστρεφε στο ρόλο του Στιβ Ρότζερς. «Εντάξει, δεν θέλω να απογοητεύσω κανέναν, αλλά απλώς δεν ξέρω, είναι δύσκολο. Hταν τόσο καλή πορεία και είμαι τόσο χαρούμενος με αυτό, είναι τόσο πολύτιμο για μένα. Θα έπρεπε να είναι τέλειο [για να επιστρέψω]. Απλώς θα ήταν τρομακτικό να συρθώ πάλι σε κάτι που είναι τόσο πολύ αγαπητό για μένα. Αυτός ο ρόλος σημαίνει τόσα πολλά, οπότε το να τον ξαναεπισκεφτώ θα ήταν πολύ σημαντικό.»

Αναμένουμε περισσότερα σύντομα.

anthony mackie captain america