Φεστιβάλ / Βραβεία

Το Flix συναντά τα πιο αξέχαστα πρόσωπα του 68ου Φεστιβάλ Καννών

στα 10

Από τον Γούντι Αλεν στον Ζεράρ Ντεπαρντιέ κι από τη Μαριόν Κοτιγιάρ στον Μάικλ Φασμπέντερ, το Flix είδε, άκουσε και μίλησε με τους σκηνοθέτες και τους ηθοποιούς που πάτησαν το κόκκινο χαλί του 68ου Φεστιβάλ Καννών. Πάρτε μια λαμπερή γεύση.

Το Flix συναντά τα πιο αξέχαστα πρόσωπα του 68ου Φεστιβάλ Καννών

Μέσα σε 11 μέρες, το Flix έζησε ολόκληρο το 68 Φεστιβάλ Καννών, μέσα από τις ταινίες του και τους ανθρώπους του. Ακόμα καλύτερα, είδε, άκουσε και μίλησε με τους σκηνοθέτες και τους ηθοποιούς που έδωσαν στο φετινό Φεστιβάλ - αλλά και στην κινηματογραφική χρονιά που έρχεται - ύφος και χρώμα. Θυμηθείτε παρακάτω ποιους συναντήσαμε, σε συνεντεύξεις Τύπου ή σε τετ-α-τετ συζητήσεις και κλικάρετε στο κάθε θέμα για να διαβάσετε όλα όσα μας είπαν.

Ξαναζήστε το 68ο Φεστιβάλ Καννών, ημέρα με την ημέρα, με τον τρόπο του Flix για να μάθετε όλα όσα συνέβησαν το τελευταίο δεκαήμερο μέσα και έξω από τις αίθουσες της Κρουαζέτ

Jacques Audiard 607

Ο Ζακ Οντιάρ, ο μεγάλος νικητής του φετινού Χρυσού Φοίνικα μιλάει στο Flix

Συναντήσαμε τον Ζακ Οντιάρ δύο ημέρες πριν παραλάβει τον Χρυσό Φοίνικα του 68ου Φεστιβάλ των Καννών για το «Dheepan». Και μιλήσαμε μαζί του για το τι κάνει τελικά μια ταινία... πολιτική!

Catherine Deneuve

Το Flix συναντά την Κατρίν Ντενέβ

Συναντήσαμε την Grande Dame του Γαλλικού σινεμά και διαπιστώσαμε ότι ο κανόνας επιβεβαιώνεται: οι πραγματικά μεγαλοπρεπείς άνθρωποι είναι τόσο σαγηνευτικά απλοί.


mad max cannes 607

Το Flix στην συνέντευξη Τύπου του «Mad Max»: Φεμινισμός, γκάζια και ηλεκτρικές κιθάρες!

Ο Τζορτζ Μίλερ έφερε τους πρωταγωνιστές του Τομ Χάρντι, Σαρλίζ Θερόν, Νίκολας Χολτ στην επίσημη συνέντευξη Τύπου του 68ου Διεθνούς Φεστιβάλ των Καννών. Το Flix ήταν εκεί και σας μεταφέρει όλα όσα ειπώθηκαν - χωρίς οργή, αλλά με γκάζια!


irrational man 607

Ο Γούντι Αλεν μάς είπε ότι κάνει ταινίες για να μη σκέφτεται ότι θα πεθάνει

Συνοδευόμενος από τις πρωταγωνίστριές του Εμα Στόουν και Πάρκερ Πόζι, ο 80χρονος Γούντι Αλεν απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων στην επίσημη συνέντευξη Τύπου του «Irrational Man».


Vincent Cassel Cannes 607

«Τώρα έχω μόνο τη δουλειά μου» ο Βενσάν Κασέλ εξομολογείται στο Flix

Συναντήσαμε τον Γάλλο πρωταγωνιστή σε μία one-on-one συνέντευξη και μάς ομολόγησε ότι οι αλλαγές στη ζωή του τον έκαναν να νιώσει ότι κανείς δεν ξέρει που θα βρεθεί αύριο...


sea of trees 607

Ο Μάθιου ΜακΚόναχεϊ και ο Γκας Βαν Σαντ απαντούν σε όσους γιούχαραν το «The Sea of Trees»

To «The Sea of Trees» γουχαΐστηκε στη δημοσιογραφική του προβολή στις Κάννες, πήρε τις χειρότερες κριτικές που έχει πάρει ταινία εδώ και χρόνια στο Φεστιβάλ και βρήκε τον Γκας Βαν Σαντ και τον Μάθιου ΜακΚόναχεϊ σε αμυντική θέση στην επίσημη συνέντευξη Τύπου της ταινίας.


λάνθιμος 607

Ο Γιώργος Λάνθιμος εξηγεί στο Flix ότι το «The Lobster» είναι η πιο ρομαντική ταινία που έχει κάνει

Μια μέρα μετά την προβολή της νέας του ταινίας στο διαγωνιστικό των Καννών, συναντήσαμε τον Ελληνα σκηνοθέτη και μιλήσαμε μαζί του.


carol 607

Τοντ Χέινς, Κέιτ Μπλάνσετ, Ρούνι Μάρα, στην πιο queer συνέντευξη Τύπου που είδε ποτέ το Φεστιβάλ

Ο σκηνοθέτης και οι συντελεστές του «Carol» μίλησαν στους δημοσιογράφους κι απέδειξαν ότι μια στο τόσο, μια διεκπεραιωτική διαδικασία μπορεί να γίνει έκρηξη πνεύματος.


mia madre 607

O Νάνι Μορέτι κι η Μαργκερίτα Μπούι μιλούν στο Flix για τη μαμά Ιταλία

Ο Νάνι Μορέτι από κοντά είναι ακριβώς σαν τον Νάνι Μορέτι στο σινεμά. Κι η Μαργκερίτα Μπούι είναι ακριβώς η πανέμορφη, εύθραυστη, υπέρκομψη ιταλίδα που γνωρίζουμε από την οθόνη. Κι οι δυο μίλησαν στο Flix για το «Mia Madre», χτυπώντας συχνά ξύλο για το καλό!


cate blanchett Variety cannes 607 2

Το Flix συναντά από κοντά και ερωτεύεται την Κέιτ Μπλάνσετ

Ζεστός μεσημεριανός ήλιος, θέα στα αστραφτερά κότερα της Κρουαζέτ κι όμως τίποτα δεν έλαμπε περισσότερο στην ταράτσα του Palais Des Festivals από την Κέιτ Μπλάνσετ - όμορφη, φυσική, διανοούμενη, δυναμική, με δαιμονισμένο χιούμορ. Το Flix υποκλίθηκε γοητευμένο.


στεφάν μπριζέ 607

Στεφάν Μπριζέ: «Οταν χρησιμοποιούμε μια έκφραση όπως «ο Νόμος της Αγοράς», είναι σαφές ότι οι τραπεζίτες έχουν νικήσει»

Ο Γάλλος σκηνοθέτης μίλησε στο Flix για την ταινία του και το ειδικό βάρος της ανθρώπινης ζωής στις μέρες της οικονομικής κρίσης.


sicario 607

Η Εμιλι Μπλαντ κρατάει τα όπλα, στη συνέντευξη Τύπου του «Sicario»

Μια γυναίκα ανάμεσα σ' ένα σωρό άντρες, η Εμιλι Μπλαντ, πρωταγωνίστρια του «Sicario» του Ντενί Βιλνέβ, μίλησε για τον Τζος Μπρόλιν, τον Μπενίσιο Ντελ Τόρο και το πώς σημασία έχει όχι το φύλο, αλλά το ποιος κρατάει το όπλο στα αμερικανο-μεξικανικά σύνορα.


youth 607

Μάικλ Κέιν, Χάρβεϊ Καϊτέλ, Τζέιν Φόντα, πιο νέοι απ' τους νέους στη συνέντευξη Τύπου του «Youth»

Το «Youth» του Πάολο Σορεντίνο μιλά για τη μεγάλη ηλικία, για το πέρασμα του χρόνου, αλλά στη συνέντευξη Τύπου της ταινίας, οι... μεγαλύτεροι ήταν που ανέβασαν το τέμπο!


Πάολο Σορεντίνο 607

Ο Πάολο Σορεντίνο δεν αγωνιά για τα γηρατειά και τον θάνατο, αφού «είναι μια χαμένη μάχη»

Ο σκηνοθέτης του «Youth», μίλησε στο Flix για τον Θεό και τον Μαραντόνα, για το πέρασμα του χρόνου, για τον Φελίνι και την τηλεόραση, και για την Ιταλία και την ιταλικότητα των ταινιών του.


love 607

Ο Γκασπάρ Νοέ θεωρεί πως δεν υπάρχει τίποτα ακατάλληλο στο «Love»

Μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά τις (μέτριες) κριτικές για το «Love», τη νέα του τρισδιάστατη ταινία, ο Γκασπάρ Νοέ δήλωσε πως είναι πολύ δύσκολο να δείξεις το σεξ χωρίς να κινηματογραφήσεις γεννητικά όργανα...


Funny Cannes 607

Η Ιζαμπέλ Ιπέρ κι ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ αγαπιούνται

Δυο από τους μεγαλύτερους σταρ του σύγχρονου σινεμά, η Ιζαμπέλ Ιπέρ κι ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ, στη συνέντευξη Τύπου για το «Valley of Love» του Γκιγιόμ Νικλού, άσκησαν όλη τη γοητεία που δεν κατάφερε η ταινία.


day 10 607

Ο Τιμ Ροθ ζητάει από την βρετανική κυβέρνηση να νομιμοποιήσει την ευθανασία!

Πρωταγωνιστής στο «Chronic» του Μισέλ Φράνκο, ο Τιμ Ροθ βρέθηκε στις Κάννες και μίλησε για ένα από τα πιο καίρια θέματα της ταινίας - την ευθανασία.


macbeth 607

Μαριόν Κοτιγιάρ & Μάικλ Φασμπέντερ μιλούν αποκλειστικά στο Flix για τον «Μάκβεθ» τους

Συναντήσαμε στην Κρουαζέτ δύο από τους μεγαλύτερους πρωταγωνιστές της γενιάς μας για μία αποκλειστική συνέντευξη. Μάικλ Φασμπέντερ και Μαριόν Κοτιγιάρ συζητούν με το Flix για το πόσο επίκαιρος είναι ο Σαίξπηρ.

Ξαναζήστε το 68ο Φεστιβάλ Καννών, ημέρα με την ημέρα, με τον τρόπο του Flix για να μάθετε όλα όσα συνέβησαν το τελευταίο δεκαήμερο μέσα και έξω από τις αίθουσες της Κρουαζέτ

Διαβάστε ακόμη: