Buzz

Ο Μπράιαν Σίνγκερ βουτά με το κεφάλι «20.000 Λεύγες Κάτω από τη Θάλασσα»

στα 10

Το δηλώνει ο ίδιος: επόμενο πρότζεκτ του σκηνοθέτη των «X-Men» θα είναι η κινηματογραφική μεταφορά του αγαπημένου μυθιστορήματος φαντασίας του Ιουλίου Βερν. Μεγάλη πρόκληση!

Ο Μπράιαν Σίνγκερ βουτά με το κεφάλι «20.000 Λεύγες Κάτω από τη Θάλασσα»

Ο ίδιος ο Μπράιαν Σίνγκερ κυκλοφόρησε την είδηση, με τον τρόπο που σήμερα μαθαίνουμε τα περισσότερα κινηματογραφικά νέα: μέσω των social media. Στην προσωπική του σελίδα στο Instagram λοιπόν, ο σκηνοθέτης των «X-Men» πόσταρε μία φωτογραφία που δείχνει με τι καταπιάνεται αυτή την εποχή. Με το σενάριο της κινηματογραφικής διασκευής του «20.000 Λεύγες Κάτω από τη Θάλασσα», του θρυλικού μυθιστορήματος του Ιουλίου Βερν.

Ο Σίνγκερ μάς υπόσχεται ότι «θα γυρίσει την πιο επική και συναισθηματική περιπέτεια όλων των εποχών» με το σενάριο των Ρικ Σορντελετ και Νταν Στάντνεϊ (και την όχι επιβεβαιωμένη αλλά πιθανή στήριξη του στούντιο της Fox). Να θυμίσουμε ότι υπάρχει ακόμα ένας βαρέων βαρών σκηνοθέτης που στα σχέδιά του είναι η κινηματογραφική μεταφορά του ίδιου ακριβώς μυθιστορήματος: ο Ντέιβιντ Φίντσερ υποτίθεται ότι εδώ και χρόνια ετοιμάζει τις «20.000 Λεύγες Κάτω από τη Θάλασσα» για το στούντιο της Disney.

Διαβάστε περισσότερα: Ο Ντέιβιντ Φίντσερ και ο Αντριου Κέβιν Γουόκερ ταξιδεύουν «20.000 Λεύγες Κάτω από τη Θάλασσα»

Δείτε τη φωτογραφία που πόσταρε ο Σίνγκερ:

Bryan Singer 20.000 leagues under the sea 607

Και πρόσθεσε αυτή τη λεζάντα:

Σήμερα κλείνω τα 50 μου χρόνια (άουτς!) και μόλις ολοκλήρωσα τις τελικές διορθώσεις στο σενάριο της επόμενης ταινίας μου. Μία ιστορία που ήθελα να διηγηθώ από τότε που ήμουν παιδί. Σας υπόσχομαι ότι θα γυρίσω την πιο επική και συναισθηματική περιπέτεια όλων των εποχών! Μία ταινία που κουβαλάω χρόνια στην καρδιά μου. Οχι, δεν εγκαταλείπω το σύμπαν των #xmen. Είμαι ενθουσιασμένος για το #xmenapocalypse κι ό,τι άλλο ακολουθήσει. #julesverne #20000leaguesunderthesea #nemo

Διαβάστε ακόμα: