Buzz

Βρώμικο, αθυρόστομο, σέξι, απαγορευμένο νέο trailer για το «We’re the Millers»

στα 10

Η Τζένιφερ Ανιστον κι ο Τζέισον Σουντέικις σε διαγωνισμό προκλητικού promotion σας προσκαλούν να δείτε το νέο, απαγορευμένο trailer του «We’re the Millers».

Βρώμικο, αθυρόστομο, σέξι, απαγορευμένο νέο trailer για το «We’re the Millers»

«It's fucking amazing» επιμένει ο Σουντέικις. «The shit's awesome» συμπληρώνει και η Τζένιφερ Ανιστον. Οι δυό τους παρουσιάζουν το ακατάλληλο για ανηλίκους trailer της νέας βρώμικης κωμωδίας τους «We’re the Millers» σε σκηνοθεσία Ρόσον Μάρσαλ Θέρμπερ.

Η Τζένιφερ Ανιστον κι ο Τζέισον Σουντέικις υποδύονται τους… Μίλερ, μια οικογένεια με δυο παιδιά που ταξιδεύει αμέριμνα με το τροχόσπιτό της – αυτό τουλάχιστον κάνει για τα μάτια του νόμου, μια και οι τέσσερις, άγνωστοι μεταξύ τους, συνταξιδιώτες, στην πραγματικότητα μεταφέρουν 1.500 κιλά μαριχουάνα έξω από τα αμερικανικά σύνορα. Τα υπόλοιπα είναι απλά κωμωδία...

Μια κωμωδία με πολλές politically incorrect στιγμές, βρισιές, φούντες και ... την Ανιστον να κάνει στριπτίζ.

Με τον Νικ Οφερμαν του «Parks and Recreation» σε μια ακαταμάχητη guest εμφάνιση και τους Εμα Ρόμπερτς, Γουιλ Πόλτερ και Εντ Χελμς να συμπληρώνουν το καστ, η ταινία του Θέρμπερ έρχεται στις ελληνικές αίθουσες στις 22 Αυγούστου από τη Village.

Δείτε το νέο trailer λοιπόν και για πλήρη εικόνα: θυμηθείτε την Τζένιφερ Ανιστον και τον Τζέισον Σουντέικις να σας δίνουν 5 λόγους για να δείτε το «We’re the Millers»