Buzz

Η Τζένιφερ Ανιστον κι ο Τζέισον Σουντέικις σας δίνουν 5 λόγους για να δείτε το «We’re the Millers»

στα 10

Ενας είναι αρκετός: η Τζένιφερ Ανιστον κάνει στριπτίζ. Υπάρχουν όμως ακόμα τέσσερις που το πρωταγωνιστικό δίδυμο επισημαίνει με τσαχπινιά!

Η Τζένιφερ Ανιστον κι ο Τζέισον Σουντέικις σας δίνουν 5 λόγους για να δείτε το «We’re the Millers»

Πώς μπορεί κανείς να βγάλει ναρκωτικά από τη χώρα του χωρίς να τον πιάσουν; Το μόνο που χρειάζεται είναι μια στρίπερ για σύζυγο, έναν άστεγο που είναι ακόμα παρθένος για γιο και μια έφηβη γειτόνισσα-φυγά για κόρη. Τα υπόλοιπα είναι απλά κωμωδία...

Η Τζένιφερ Ανιστον κι ο Τζέισον Σουντέικις υποδύονται τους… Μίλερ, μια οικογένεια με δυο παιδιά που ταξιδεύει αμέριμνα με το τροχόσπιτό της – αυτό τουλάχιστον κάνει για τα μάτια του Νόμου, μια και οι τέσσερις, άγνωστοι μεταξύ τους, συνταξιδιώτες, στην πραγματικότητα μεταφέρουν 1.500 κιλά μαριχουάνα έξω από τα αμερικανικά σύνορα. Με τον Νικ Οφερμαν του «Parks and Recreation» σε μια ακαταμάχητη guest εμφάνιση και τους Εμα Ρόμπερτς, Γουιλ Πόλτερ και Εντ Χελμς να συμπληρώνουν το καστ, η ταινία του Ρόσον Μάρσαλ Θέρμπερ έρχεται στις ελληνικές αίθουσες στις 22 Αυγούστου από τη Village.

Δε χρειάζεστε πολλά κίνητρα για να δείτε την οικογενειακή κωμωδία: είναι αυτή όπου η Τζένιφερ Ανιστον κάνει το πολυσυζητημένο στριπτίζ της (διαβάστε και… δείτε περισσότερα εδώ). Ομως η Ανιστον και ο Σουντέικις έχουν βαλθεί να σας εξηγήσουν αυτοπροσώπως τέσσερις ακόμα λόγους που θα σας κάνουν ν’ ανυπομονείτε να συναντήσετε την «Οικογένεια Μίλερ». Δείτε το ζευγάρι των πρωταγωνιστών παρακάτω κι αμέσως μετά, πατήστε play στο τρέιλερ.