Buzz

H Τζένιφερ Ανιστον βγαίνει από τα ρούχα της για την «οικογένεια»: τρέιλερ για το «We're the Millers»

στα 10

Χρειάζεσαι μια οικογένεια για κάλυψη προκειμένου να βγάλει ναρκωτικά από τη χώρα; Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια στρίπερ για σύζυγο, έναν άστεγο για γιο σου και μια γειτόνισσα για να παίξει την κόρη σου. Τα υπόλοιπα είναι απλά κωμωδία...

H Τζένιφερ Ανιστον βγαίνει από τα ρούχα της για την «οικογένεια»: τρέιλερ για το «We're the Millers»

Το τρέιλερ του «We're the Millers» που μόλις κυκλοφόρησε υπόσχεται κάτι σαν την πειραγμένη κωμωδία για όλη την οικογένεια που δεν θα θέλατε ποτέ να δείτε με τη μαμά σας, αφού εκτός από ναρκωτικά και αρκετές κακές λέξεις, στηρίζεται κατά 80% τουλάχιστον στο γεγονός πως η Τζένιφερ Ανιστον υποδύεται μια στρίπερ που θα υποδυθεί τη σύζυγο του Τζέισον Σουντεϊκις προκειμένου αυτός να βγάλει έξω από τα σύνορα της Αμερικής 1.500 κιλά μαριχουάνας.

Και είναι αλήθεια, πως η παρουσία της Ανιστον (σε συνδυασμό με αυτή του Νικ Οφερμαν σε απολαυστική guest εμφάνιση), κάνουν την εν λόγω σκηνοθετική απόπειρα του Ρόσον Μάρσαλ Θέρμπερ να έχει λόγο ύπαρξης και να μοιάζει μέχρι και διασκεδαστική.

Δείτε παρακάτω το τρείλερ αλλά και μερικές από τις αποκαλυπτικές σκηνές της Τζένιφερ Ανιστον, που αν μη τι άλλο ξέρει να τολμάει ένα παιχνίδι με την εικόνα της που της ταιριάζει. Αλλωστε όλα τα κάνει για την... οικογένεια.

2

3

4