Buzz

Ακόμα και το κουρείο του κήρυξε ανεπιθύμητο τον Μπρετ Ράτνερ

στα 10

Επειτα από τις κατηγορίες εναντίον του για σεξουαλική παρενόχληση, ο Μπρετ Ράτνερ δεν θα μπορεί πλέον να κουρεύεται στο αγαπημένο του κομμωτήριο.

Ακόμα και το κουρείο του κήρυξε ανεπιθύμητο τον Μπρετ Ράτνερ

Ο σκηνοθέτης και παραγωγός Μπρετ Ράτνερ είναι ένας από τους πολλούς ισχυρούς άντρες του Χόλιγουντ που βρέθηκαν πρόσφατα να αντιμετωπίζουν πολλαπλές κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση.

Το γεγονός του κόστισε ήδη την απομάκρυνσή του από τα γραφεία της Warner Bros., αλλά και από τη θέση του παραγωγού στο σίκουελ του «Wonder Woman», με τις φήμες να θέλουν την ίδια την πρωταγωνίστρια Γκαλ Γκαντότ να αρνείται να επιστρέψει για τη συνέχεια της ταινίας, αν ο Ράτνερ δεν αποχωρούσε από το πρότζεκτ, στο οποίο συμμετείχε με την εταιρεία του RatPac-Dune Entertainment.

Διαβάστε ακόμη: Η Ούμα Θέρμαν (a.k.a The Bride) εύχεται αργό θάνατο στον Χάρβεϊ Γουάινστιν

Κι όλα δείχνουν ότι ο Ράτνερ δεν θα μπορεί πλέον ούτε να κουρεύεται στο αγαπημένο του κομμωτήριο. Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, το κομμωτήριο Sally Hershberger στο Μπέβερλι Χιλς, όπου ο Ράτνερ φρόντιζε την κώμη του, τον ανακήρυξε πρόσφατα persona non grata.

Μπορεί να ακούγεται σχεδόν αστείο, είναι όμως ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί αυτή τη στιγμή στο Χόλιγουντ, το οποίο –δικαίως– μοιάζει πλέον αποφασισμένο να περιθωριοποιήσει όσους έμεναν ατιμώρητοι τόσο καιρό επιδεικνύοντας απαράδεκτη σεξιστική συμπεριφορά και ξεπερνώντας τα όρια κατ’ επανάληψη.

Διαβάστε ακόμη