Industry

To «Black Widow» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες και στο Disney+ στις 9 Ιουλίου

στα 10

Η Disney ανακοίνωσε χτες τις νέες ημερομηνίες κυκλοφοριών των ταινιών της και, όπως ήταν αναμενόμενο, το «Black Widow» θα βγει και στην διαδικτυακή πλατφόρμα του Disney+.

To «Black Widow» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες και στο Disney+ στις 9 Ιουλίου

Μετά από τόσες αναβολές η νέα ταινία της Marvel «Black Widow» θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες και στο Disney+ στις 9 Ιουλίου. Αυτό ανακοίνωσε χτες η Disney παρουσιάζοντας τις νέες ημερομηνίες κυκλοφοριών των ταινιών τους για φέτος.

Πριν έναν χρόνο η ιδέα και μόνο να κυκλοφορήσει η ταινία κατευθείαν στην διαδικτυακή πλατφόρμα του στούντιο, λόγω της πανδημίας, ήταν κάτι το αδιανόητο. Ομως μετά από δυο αναβολές και η ημερομηνία κυκλοφορίας της στις 7 Μαΐου να μοιάζει ολοένα και πιο δύσκολη, η Disney έφτασε να πάρει την συγκεκριμένη απόφαση.

Διαβάστε ακόμα: Οι συνδρομές σε πλατφόρμες streaming άγγιξαν το 1 δισεκατομμύριο παγκοσμίως

cruella 607

Μαζί με την «Black Widow» και η ταινία «Cruella» θα κάνει την πρεμιέρα της στο Disney+ ταυτόχρονα με έξοδό της στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 28 Μαΐου, ενώ η νέα ταινία της Pixar «Luca» θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Disney+ στις 18 Ιουνίου. Μέχρι στιγμής είναι γνωστό πως για τις χώρες που δεν είναι διαθέσιμη η πλατφόρμα, οι ταινίες αυτές θα είναι κυκλοφορήσουν στις αίθουσες.

Τέλος το στούντιο ανακοίνωσε και τις νέες ημερομηνίες κυκλοφορίας κάποιων ταινιών του οι οποίες θα βγουν, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, στις αίθουσες. Το «Free Guy» στις 13 Αυγούστου, το «Shang Chi and the Legend of the Ten Rings» στις 3 Σεπτεμβρίου, «The King’s Man» στις 22 Δεκεμβρίου, «Deep Water» στις 14 Ιανουαρίου 2022 και το «Death on the Nile» στις 11 Φεβρουαρίου 2022.

Μέχρι στιγμής η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας «Eternals» της Κλόι Ζάο παραμένει για τις 5 Νοεμβρίου.

Διαβάστε ακόμα: Και οι αναβολές ταινιών συνεχίζονται με το «Venom 2» να πηγαίνει για Σεπτέμβρη