Φεστιβάλ / Βραβεία

Κάννες 2021 | Ο Μπιλ Μάρεϊ στο Ελληνικό Περίπτερο του Φεστιβάλ των Καννών

στα 10

Ο Μπιλ Μάρεϊ, ο Γιαν Βόγκλερ κι οι συντελεστές του «New Worlds: Ο Bill Murray στο Ηρώδειο», μιλούν στους δημοσιογράφους, από το ελληνικό περίπτερο στο Φεστιβάλ!

Flix Team
Κάννες 2021 | Ο Μπιλ Μάρεϊ στο Ελληνικό Περίπτερο του Φεστιβάλ των Καννών

Το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου φιλοξένησε σήμερα στο Ελληνικό Περίπτερο του Φεστιβάλ των Καννών τον Μπιλ Μάρεϊ και τους συνεργάτες του με αφορμή την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «New Worlds: The Cradle of Civilization», που θα γίνει απόψε, στις Ειδικές Προβολές του επίσημου προγράμματος του φεστιβάλ. Η ταινία αυτή έχει ως συμπαραγωγό της την ελληνική εταιρεία Neda Film της Αμάντας Λιβανού και η προώθησή της υποστηρίζεται από τη διεύθυνση Hellas Film του ΕΚΚ.

Ο Μπιλ Μάρεϊ συναντήθηκε με εκπροσώπους του διεθνούς Τύπου στο Ελληνικό Περίπτερο για να τους μιλήσει για το «New Worlds: The Cradle of Civilization», που είναι η κινηματογραφημένη συναυλία-παράσταση που έγινε στο Ηρώδειο τον Ιούνιο του 2018. Ο διάσημος ηθοποιός εξέφρασε την αγάπη του για την Ελλάδα αναφερόμενος θερμά για την εμπειρία που έζησε στην Αθήνα.

Διαβάστε ακόμη: Πώς τα πήγε το ελληνικό σινεμά στις Κάννες; Ενημέρωση από το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου

bill murray 607

Στο «New Worlds: The Cradle of Civilization» εμφανίζονται ο Μπιλ Μάρεϊ και οι μουσικοί Jan Vogler, Mira Wang, Vanessa Perez. Οι συντελεστές της ταινίας: Σκηνοθεσία: Andrew Muscato | Παραγωγή: Dorn Music, Neda Film & Mahukari Media | Παραγωγοί: Tanja Dorn, Αμάντα Λιβανού, Bill Murray, Andrew Muscato, Jan Vogler | Συμπαραγωγοί: Karen Duffy, Εμμα Δοξιάδη.

bill murray 607

bill murray 607

bill murray 607

Διαβάστε ακόμη: Hello, whoever you are... Ο Μπιλ Μάρεϊ μάς χαιρετάει από το Ηρώδειο