Buzz

Η αναμονή σχεδόν τελείωσε. Πρώτο πόστερ του «Σκαθαροζούμη 2»

στα 10

Και μαζί με αυτό αποκαλύπτεται και ο νέος τίτλος της ταινίας.

Η αναμονή σχεδόν τελείωσε. Πρώτο πόστερ του «Σκαθαροζούμη 2»

Η παραγωγή του «Σκαθαροζούμη 2» δεν λες ότι ήταν και η πιο εύκολη. Μια με την απεργία των ηθοποιών να ξεκινά λίγες μόλις μέρες πριν τελειώσουν τα γυρίσματα της ταινίας, μια με την ληστεία σκηνικών από το σετ των γυρισμάτων, η ταινία του Τιμ Μπάρτον πέρασε από διάφορες δύσκολες καταστάσεις.

Αλλά παρόλα αυτά η ταινία ολοκλήρωσε τα γυρίσματά της και ετοιμάζεται να κάνει την πρεμιέρα της σε λίγους μήνες. Και τώρα μαθαίνουμε πως ο νέος της τίτλος είναι «Beetlejuice Beetlejuice» μαζί με την πρώτη της αφίσα.

beetlejuice 2

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Μάικλ Κίτον θα επιστρέψει στον ρόλο του Σκαθαροζούμη, η Γουαϊνόνα Ράιντερ, η οποία κι αυτή θα επιστρέψει στον ρόλο της Λίντια Ντιτζ, η Τζένα Ορτέγκα, ο Τζάστιν Θερού, ο τελευταίος σε έναν άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο, η Μόνικα Μπελούτσι στον ρόλο της συζύγου του Σκαθαροζούμη, ο Γουίλεμ Νταφόε στον ρόλο ενός αστυνομικού στη μετά θάνατον ζωή και η Κάθριν Ο’ Χάρα θα επιστρέψει στον ρόλο της Ντέλια Ντιτζ (της μητέρας του χαρακτήρα της Γουαϊνόνα Ράιντερ από την πρώτη ταινία).

Το «Beetlejuice Beetlejuice» σε σκηνοθεσία του Τιμ Μπάρτον αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου 2024.