Buzz

Διάρρηξη στο σετ των γυρισμάτων του «Σκαθαροζούμη 2»

στα 10

Ενα από τα πιο γνωστά γλυπτά τη πρώτης ταινίας κλάπηκε από το σετ των γυρισμάτων του σίκουελ, με τον ληστή να παραμένει ακόμα άφαντος.

Διάρρηξη στο σετ των γυρισμάτων του «Σκαθαροζούμη 2»

Οσοι έχετε δει τον «Σκαθαροζούμη» του Τιμ Μπάρτον σίγουρα θα θυμάστε τα περίεργα εκείνα γλυπτά της Ντέλια Ντιτζ (Κάθριν Ο’ Χάρα) τα οποία ζωντάνευαν στο τέλος της ταινίας.

Αυτά τα εξαντρίκ γλυπτά κάνουν την εμφάνισή τους και στο σίκουελ, το οποίο και πάλι σκηνοθετεί ο Τιμ Μπάρτον, αλλά φαίνεται πως κάποιος βρήκε την ευκαιρία και έκλεψε ένα από αυτά από το σετ των γυρισμάτων στο Βερμόντ.

Αυτό αναφέρει σε δημοσίευσή της η αστυνομία λέγοντας πως ακόμα ψάχνει τον ληστή. «Προσπαθήσαμε να πούμε το όνομα αυτού του κλεμμένου αγάλματος τρεις φορές, αλλά δεν επέστρεψε», γράφει αστειευόμενη στο ποστ της η αστυνομία του Βερμόντ. Και συνεχίζει λέγοντας πως «διερευνούμε την κλοπή αυτού του γλυπτού βάρους 75 κιλών από τα γυρίσματα του Beetlejuice 2 στο Ιστ Κόρινθ, μαζί με έναν φανοστάτη με διακόσμηση από κολοκύθα.»

Διαβάστε ακόμα: Και ο Γουίλεμ Νταφόε στον «Σκαθαροζούμη 2»

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Μάικλ Κίτον θα επιστρέψει στον ρόλο του Σκαθαροζούμη, η Γουαϊνόνα Ράιντερ, η οποία κι αυτή θα επιστρέψει στον ρόλο της Λίντια Ντιτζ, η Τζένα Ορτέγκα, ο Τζάστιν Θερού, ο τελευταίος σε έναν άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο, η Μόνικα Μπελούτσι στον ρόλο της συζύγου του Σκαθαροζούμη, ο Γουίλεμ Νταφόε στον ρόλο ενός αστυνομικού στη μετά θάνατον ζωή και η Κάθριν Ο’ Χάρα θα επιστρέψει στον ρόλο της Ντέλια Ντιτζ (της μητέρας του χαρακτήρα της Γουαϊνόνα Ράιντερ από την πρώτη ταινία).

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει στο Λονδινό, με τον Μπραντ Πιτ και το στούντιο του Plan B να αναλαμβάνει την παραγωγή και τον Μάικ Βουκαντίνοβιτς, τον σεναριογράφο της κωμωδίας του Showtime «Kidding», να υπογράφει το σενάριο.

Ο «Σκαθαροζούμης 2» σε σκηνοθεσία του Τιμ Μπάρτον αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου 2024, αν και με τη συνεχιζόμενη απεργία των σεναριογράφων και των ηθοποιών αυτή η ημερομηνία αναμένεται να αλλάξει.