Buzz

Και ο Γουίλεμ Νταφόε στον «Σκαθαροζούμη 2»

στα 10

Ο Νταφόε είναι ένας από τους τελευταίους ηθοποιούς που προστέθηκαν στον καστ της ταινίας του Τιμ Μπάρτον. Θα υποδυθεί έναν αστυνομικό στη μετά θάνατον ζωή.

Και ο Γουίλεμ Νταφόε στον «Σκαθαροζούμη 2»

Δεν χρειάστηκε να περάσουν πολλές μέρες από τότε που μάθαμε ότι η Μόνικα Μπελούτσι ετοιμάζεται να προστεθεί στο καστ της ταινίας του «Σκαθαροζούμη 2», στον ρόλο της συζύγου του Σκαθαροζούμη, για να ανακοινωθούν και δυο ακόμα ονόματα.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter ο Γουίλεμ Νταφόε προστέθηκε στο καστ στον ρόλο ενός αστυνομικού στη μετά θάνατον ζωή και μαζί του η Κάθριν Ο’ Χάρα θα επιστρέψει στον ρόλο της Ντέλια Ντιτζ (της μητέρας του χαρακτήρα της Γουαϊνόνα Ράιντερ από την πρώτη ταινία).

Διαβάστε ακόμα: Ο Τιμ Μπάρτον δηλώνει πως «τελείωσε» με την Disney

beetlejuice main

Μαζί τους ο Μάικλ Κίτον θα επιστρέψει στον ρόλο του Σκαθαροζούμη, η Γουαϊνόνα Ράιντερ, η οποία κι αυτή θα επιστρέψει στον ρόλο της Λίντια Ντιτζ, η Τζένα Ορτέγκα, και ο Τζάστιν Θερού, ο τελευταίος σε έναν άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο.

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει στο Λονδινό, με τον Μπραντ Πιτ και το στούντιο του Plan B να αναλαμβάνει την παραγωγή και τον Μάικ Βουκαντίνοβιτς, τον σεναριογράφο της κωμωδίας του Showtime «Kidding», να υπογράφει το σενάριο.

Ο «Σκαθαροζούμης 2» σε σκηνοθεσία του Τιμ Μπάρτον αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου 2024, αν και με τη συνεχιζόμενη απεργία των σεναριογράφων αυτή η ημερομηνία αναμένεται να αλλάξει.