Buzz

Και η Μόνικα Μπελούτσι στο καστ του «Σκαθαροζούμη 2»;

στα 10

Το καστ της ταινίας συνεχίζει να μεγαλώνει, με την Μπελούτσι να φημολογείται πως θα παίξει την σύζυγο του Σκαθαροζούμη.

Και η Μόνικα Μπελούτσι στο καστ του «Σκαθαροζούμη 2»;

Το σίκουελ του «Σκαθαροζούμη» είναι πλέον πραγματικότητα και μάλιστα με τον Τιμ Μπάρτον να επιστρέφει στην σκηνοθεσία. Και προτού αρχίσουμε να φωνάζουμε το όνομά του τρεις φορές για να τον δούμε σε κάποια σκοτεινή αίθουσα το φθινόπωρο του 2024, το καστ της ταινίας έχει αρχίσει να μεγαλώνει, κάνοντας την ταινία να αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Διαβάστε ακόμα: Ο Τιμ Μπάρτον δηλώνει πως «τελείωσε» με την Disney

Beetlejuice

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες και η Μόνικα Μπελούτσι βρίσκεται στις τελικές συμφωνίες για να πρωταγωνιστήσει στην ταινία, μαζί με τους Μάικλ Κίτον, ο οποίος θα επιστρέψει στον ρόλο του Σκαθαροζούμη, Γουαϊνόνα Ράιντερ, η οποία κι αυτή θα επιστρέψει στον ρόλο της Λίντια Ντιτζ, Τζένα Ορτέγκα, στον ρόλο της κόρης του χαρακτήρα της Ράιντερ και Τζάστιν Θερού, σε έναν άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο. Μπορεί και ο ρόλος της Μπελούτσι να μην έχει ακόμα γνωστοποιηθεί αλλά φήμες την θέλουν να την δούμε διπλά στον Κίτον στον ρόλο της συζύγου του Σκαθαροζούμη.

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει στο Λονδινό, με τον Μπραντ Πιτ και το στούντιο του Plan B να αναλαμβάνει την παραγωγή και τον Μάικ Βουκαντίνοβιτς, τον σεναριογράφο της κωμωδίας του Showtime «Kidding», να υπογράφει το σενάριο.

Ο «Σκαθαροζούμης 2» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου 2024, αν και με την απεργία των σεναριογράφων αυτή η ημερομηνία αναμένεται να αλλάξει.