Buzz

Η Τζένα Ορτέγκα σε συζητήσεις για να παίξει στο σίκουελ του «Σκαθαροζούμη»

στα 10

Μετά από χρόνια συζητήσεων, βρισκόμαστε τελικά πιο κοντά στο να δούμε το σίκουελ της αγαπημένης ταινίας του Τιμ Μπάρτον στις αίθουσες;

Η Τζένα Ορτέγκα σε συζητήσεις για να παίξει στο σίκουελ του «Σκαθαροζούμη»

Εδώ και χρόνια ακούμε για το σίκουελ μιας από τις πιο αγαπημένες ταινίες του Τιμ Μπάρτον, τον «Σκαθαροζούμη».

Οι συζητήσεις για ένα σίκουελ εμφανίστηκαν το 2013, όταν ο πρωταγωνιστής της αρχικής ταινίας του 1988 Μάικλ Κίτον επιβεβαίωσε ότι αυτός και ο Μπάρτον συζητούσαν να κάνουν ένα σίκουελ. Ο Μπαρτον είπε το 2014 ότι του έλειπε ο χαρακτήρας του Σκαθαροζούμη λέγοντας πως «υπάρχει μόνο ένας Σκαθαροζούμης, και αυτός είναι ο Μάικλ. Υπάρχει ένα σενάριο και θα ήθελα πολύ να συνεργαστώ ξανά μαζί του. Νομίζω ότι τώρα υπάρχει μια καλύτερη ευκαιρία από ποτέ… Μου λείπει αυτός ο χαρακτήρας. Υπάρχει κάτι που είναι καθαρτικό και εκπληκτικό σε αυτό. Νομίζω ότι είναι πιο κοντά από ποτέ». Η Γουαϊνόνα Ράιντερ, η οποία έπαιξε τον ρόλο της Λίντια Ντιτζ στην ταινία, επιβεβαίωσε αργότερα ότι ένα σίκουελ ήταν στα σκαριά σε μια εμφάνιση της στο «Late Night With Seth Meyers».

Διαβάστε ακόμα: Πατέρας και κόρη αναπαρέστησαν την σκηνή με το δείπνο από την ταινία «Ο Σκαθαροζούμης»

Beetlejuice

Και φαίνεται πως απλά αρκούσε να φωνάξουμε ξανά το όνομά του τρεις φορές για να πάρουμε μια επιβεβαίωση πως το σίκουελ του «Σκαθαροζούμη» είναι τελικά πιο κοντά από ποτέ. Και μάλιστα οι πρώτες πληροφορίες θέλουν την Τζένα Ορτέγκα να πρωταγωνιστεί στην ταινία. Η Ορτέγκα, η οποία έπαιξε πρόσφατα τον ρόλο της Γουέντσντεϊ Ανταμς στην σειρά του Μπάρτον «Wednesday» για το Netflix, βρίσκεται στις τελικές συζητήσεις για να παίξει την κόρη της Λίντια στο σίκουελ, με τον Μάικλ Κίτον να επιστρέφει στον ρόλο του Σκαθαροζούμη.

Το σίκουελ βρισκόταν στα πρώτα στάδια παραγωγής στη Warner Bros για αρκετό καιρό προτού η εταιρεία παραγωγής Plan B του Μπραντ Πιτ αναλάβει και επίσημα την παραγωγή της τον Φεβρουάριο του περασμένου έτους.

Αναμένουμε και κάτι επίσημο από την Warner και τον Μπάρτον σύντομα.