Buzz

H Γουινόνα Ράιντερ επιβεβαιώνει το σίκουελ του «Σκαθαροζούμη»!

στα 10

Μετά από φήμες, διαρροές και σκόρπιες δηλώσεις, η Γουινόνα Ράιντερ επιβεβαιώνει το σίκουελ του «Σκαθαροζούμη» με το αυθεντικό καστ και σκηνοθέτη τον Τιμ Μπάρτον.

H Γουινόνα Ράιντερ επιβεβαιώνει το σίκουελ του «Σκαθαροζούμη»!

Το Δεκέμβριο του 2014, ο Τιμ Μπάρτον είχε δηλώσει πως έχει στα χέρια του ένα «καλό» σενάριο για τη συνέχεια του «Beetlejuice» και όταν ρωτήθηκε για την επιστροφή της Γουαινόνα Ράιντερ είχε απαντήσει με ένα κατατοπιστικότατο ««Oh yeah yeah heah!».

Διαβάστε αναλυτικά την πολύχρονη ιστορία του ριμέικ του «Σκαθαροζούμη» που ξεκινάει από το 1990 και φτάνει μέχρι και σήμερα.

Από τότε και μέχρι σήμερα, ο Τιμ Μπάρτον είδε το «Big Eyes» να βουλιάζει στα ταμεία και την κριτική, βρίσκεται στα τελειώματα του «Miss Peregrine's Home For Peculiar Children» που υποτίθεται ότι είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες το Μάρτιο του 2015 και το ονομά του έχει ήδη συνδεθεί με μια live action διασκευή του διάσημου «Dumbo» της Disney.

Beetlejuice 607

Απ' ότι φαίνεται, όμως, το σχέδιο για το σίκουελ του «Σκαθαροζούμη» βρίσκεται πάνω στο τραπέζι. Καλεσμένη της εκπομπής του Σεθ Μέγιερς τη Δευτέρα 8 Αυγούστου, η Γουινόνα Ράιντερ επιβεβαίωσε πως η ταινία θα γίνει και μάλιστα με την ίδια να συνοδεύει τον Τιμ Μπάρτον: «Χμ, νομίζω ότι μπορώ να το επιβεβαιώσω, γιατί ο Τιμ Μπάρτον έδωσε αυτή τη συνέντευξη... Παρόλο που ήταν top secret το επιβεβαίωσε ο ίδιος λέγοντας πως "Ναι, η ταινία θα γίνει και η Γουινόνα είναι μέσα". Είχα σοκαριστεί...»


Διαβάστε ακόμη: