Buzz

O Τιμ Μπάρτον σκηνοθετεί τη Γουαϊνόνα Ράιντερ για τους Killers!

στα 10

O Τιμ Μπάρτον σκηνοθετεί ξανά βίντεο κλιπ για τους «Killers» κάνοντας ένα αδιάφορο τραγούδι ενδιαφέρον σε ένα φόρο τιμής στη Γουαινόνα Ράιντερ! Δείτε το και χωρίς να το ακούτε!

O Τιμ Μπάρτον σκηνοθετεί τη Γουαϊνόνα Ράιντερ για τους Killers!

Οκτώ χρόνια μετά τη συνεργασία τους για το βίντεο κλιπ του «Βones», οι Killers εμπιστεύονται ξανά τον Τιμ Μπάρτον για την εικονογράφηση του καινούριου τους single «Here With Me» από το άλμπουμ τους «Battle Born».

Ευτυχώς, θα έλεγε κανείς με άνεση, αφού το (εώς και πολύ) μέτριο τραγούδι του παρηκμασμένου πλέον πάλαι πότε συγκροτήματος, βρίσκει νόημα σε μια ερωτική ιστορία ανάμεσα σε έναν φανατικό θαυμαστή (τον υποδύεται ο Κρεγκ Ρόμπερτς του «Submarine») μιας ηθοποιού (την υποδύεται η Γουαινόνα Ράιντερ), ο οποίος παθαίνει εμμονή με ένα κέρινο ομοίωμα της...

Φόρος τιμής στην ηθοποιό που κάποτε υπήρξε η μούσα του Μπάρτον, η ιδέα για το βίντεο κλιπ γεννήθηκε όπως δηλώνει ο ίδιος ο Μπάρτον: «Οταν άκουσα το "Here with Me", θυμήθηκα ένα κέρινο ομοίωμα της Γουαινόνα σε ένα μουσείο κέρινων ομοιωμάτων στο Μπλάκπουλ. Η ιδέα του βίντεο είναι εμπνευσμένη από την ταινία "Mad Love" του 1935 με τον Πίτερ Λόρε αλλά και από το έργο του Μάριο Μπάβα.» Κοινώς, ό,τι ακριβώς θα περιμένατε από τον Τιμ Μπάρτον.

Δείτε το βίντεο παρακάτω (προτείνουμε χωρίς ήχο) και θυμηθείτε το μελαγχολικό σινεμά του Τιμ Μπάρτον εδώ.