Buzz

To «Back to the Future» θα γίνει μάνγκα

στα 10

Δεν είναι το ρεμέικ που περίμεναν κάποιοι, αλλά ήδη η μάνγκα εκδοχή του «Back to the Future» έχει προκαλέσει αρκετά θετικά σχόλια.

To «Back to the Future» θα γίνει μάνγκα

Μπορεί ο παραγωγός των «Back to the Future», Φρανκ Μάρσαλ, να δήλωσε πως δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει ρεμέικ ή reboot, αλλά μάλλον εννοούσε ό,τι έχει να κάνει με φιλμ. Κι αυτό γιατί ο δημιουργός του πετυχημένου Ιαπωνικού μάνγκα «One-Punch Man», Γιούσουκε Μουράτα, ετοιμάζεται να κάνει μια μάνγκα έκδοση της πολυαγαπημένης σειράς ταινιών «Back to the Future» του Ρόμπερτ Ζεμέκις, σε συνεργασία με τον σεναριογράφο της Μπομπ Γκέιλ.

Δείτε ακόμα: Back to the future: Ο Μάικλ Τζέι Φοξ και οι Coldplay παίζουν τραγούδια από την ταινία

Με τίτλο «BTTF», το μάνγκα θα είναι μια μεταφορά και των τριών ταινιών και θα περιέχει υλικό που δεν θα έχουμε δει στις ταινίες. Ο Μουράτα διασκευάζει το σενάριο των Ζεμέκις και Γκέιλ ενώ δήλωσε πως θα «εξερευνήσει και κάποιες ιδέες που δεν βρήκαν τον δρόμο τους στις ταινίες». Μια από αυτές είναι και το διαφορετικό φινάλε, όπου μια ιδέα ήθελε τον Μάρτι και τον Ντοκ να πηγαίνουν σε περιοχή πυρηνικών δοκιμών, και μια έκρηξη του στέλνει πίσω στα 80s.

Το μάνγκα βρίσκεται ακόμα στα αρχικά του στάδια, αλλά ήδη υπάρχει η πρώτη χρωματισμένη σελίδα, αλλά και ένα κολάζ με τους χαρακτήρες ζωγραφισμένους από τον ίδιο τον Μουράτα, τις οποίες μπορείτε να δείτε παρακάτω.

back to the future manga 607

back to the future manga 607

Δείτε ακόμη: