Buzz

Back to the future: Ο Μάικλ Τζέι Φοξ και οι Coldplay παίζουν τραγούδια από την ταινία

στα 10

Δείτε το βίντεο που ο γιος της Γκουίνεθ Πάλτροου και του Κρις Μάρτιν των Coldplay παρακαλεί τον πατέρα του να του παίξει τραγούδια από την αγαπημένη τους ταινία, το «Επιστροφή Στο Μέλλον», κι εκείνος εμφανίζει επί σκηνής τον Μάικλ Τζέι Φοξ και...

Back to the future: Ο Μάικλ Τζέι Φοξ και οι Coldplay παίζουν τραγούδια από την ταινία

Στο πρώτο «Back to the Future», όταν επιστρέφει ο ήρωας του Μάικλ Τζέι Φοξ με τη χρονομηχανή στα 50ς, πραγματοποιεί κι ένα από τα όνειρά του: παίζει κιθάρα και τραγουδά ροκενρολιές στην μπάντα του σχολείου (μάλιστα η πλοκή τον θέλει να "πρωτοσυστήνει" το ροκ εν ρολ στε παρθένο στα ακούσματα αυτά κοινό). Και παρόλα τα 30+ χρόνια που έχουν περάσει και το προχωρημένο Πάρκινσον που αλλοιώνει την ικανότητα κίνησης του Μάικλ Τζέι Φοξ, ο πρωταγωνιστής εμφανίστηκε για να αναλάβει και πάλι το ρόλο που τον έκανε διάσημο. Για δυο τραγούδια τουλάχιστον.

Δείτε κι αυτό: «Back to the Future» έκπληξη στον Τζίμι Κίμελ

Στην πρόσφατη συναυλία που έδωσαν οι Coldplay στο Metlife Stadium του Νιου Τζέρσεϊ εμφανίστηκε στην οθόνη ο Μόουζις -ο γιος της Γκουίνεθ Πάλτροου και του Κρις Μάρτιν- με μία παραγγελιά για τον πατέρα του: «Μπορείς να μου παίξεις τραγούδια από την αγαπημένη ταινία όλων των εποχών και των δυο μας; Το "Back to the Future";» ζήτησε ο μικρός κι ο Μάρτιν έκανε κάτι ακόμα καλύτερο: εμφάνισε τον Μάικλ Τζέι Φοξ επί σκηνής για να παίξει ηλεκτρική κιθάρα με την μπάντα στα «Earth Angel» και «Johnny Be Good».

Πατήστε το play:

.

Διαβάστε και δείτε περισσότερα: