Buzz

Οσα ενώνουν το «Ant-Man & The Wasp: Quantumania» με το «Dune» του Αλεχάντρο Χοδορόφσκι

στα 10

Αυτό δήλωσε ο σεναριογράφος της ταινίας Τζεφ Λάβνες, ο οποίος ομολογεί πως το Κβαντικό Βασίλειο είναι ένα αρκετά διασκεδαστικό μέρος.

Οσα ενώνουν το «Ant-Man & The Wasp: Quantumania» με το «Dune» του Αλεχάντρο Χοδορόφσκι

Να και κάτι που σίγουρα δεν περιμέναμε να ακούσουμε… Το Κβαντικό Βασίλειο της ταινίας «Ant-Man & The Wasp: Quantumania» έχει πολλά κοινά με το Αράκις του «Dune», αλλά όχι όποιο κι όποιο, εκείνο που ετοίμαζε (και δεν είδαμε ποτέ) ο Αλεχάντρο Χοδορόφσκι.

Αυτό δήλωσε ο σεναριογράφος της ταινίας της Marvel Τζεφ Λάβνες, ο οποίος παρομοίωσε το σενάριο του για την ταινία του Πέιτον Ριντ με τη μεταφορά του «Dune» Χοδορόφσι που δεν γυρίστηκε ποτέ, προσθέτοντας ένα ακόμα περίεργο επίπεδο στο Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel. «Είναι το “Dune” του Χοδορόφκσι μέσα στη Marvel. Είναι ένα διασκεδαστικό μέρος. Είναι ένας απεριόριστος τόπος δημιουργίας και διαφορετικότητας και εξωγήινης ζωής», είπε ο Λάβνες στο περιοδικό Empire.

Για όσους δεν γνωρίσουν, ο Χοδορόφσκι προσπαθεί να μεταφέρει το «Dune» στη μεγάλη οθόνη στα μέσα της δεκαετίας του 1970. Τα δικαιώματα της ταινίας έληξαν το 1982 αφού ο Χοδορόφσκι ξέμεινε από λεφτά, με τον Ντέιβιντ Λιντς τελικά σκηνοθέτησε την ταινία του 1984 «Dune» με πρωταγωνιστή τον Κάιλ ΜακΛάχλαν.

Διαβάστε ακόμα: Το Κβαντικό Βασίλειο μας ανοίγει τις πόρτες του στο πρώτο τρέιλερ του «Ant-Man & The Wasp: Quantumania»

Jodorowsky's Dune 607

Οσο αφορά το «Ant-Man & The Wasp: Quantumania» θα δούμε τον Σκοτ Λανγκ aka Ant-Man (Πολ Ραντ) και την Χόουπ Βαν Ντάιν aka The Wasp (Εβάντζελιν Λίλι) να επιστρέφουν για να εξερευνήσουν μαζί με την κόρη του Λάνγκ την Κέισι (Κάθριν Νιούτον) και τους γονείς της Χόουπ, του Χανκ Πάιμ (Μάικλ Ντάγκλας) και Τζάνετ Βαν Ντάιν (Μισέλ Φάιφερ) το Κβαντικό Βασίλειο, να αλληλεπιδρούν με παράξενα νέα πλάσματα και να ξεκινούν μια περιπέτεια που θα τους ωθήσει πέρα από τα όρια αυτού που πίστευαν ότι ήταν δυνατό, συστήνοντάς μας ταυτόχρονα στον νέο μεγάλο κακό του MCU, τον Κανγκ τον Καταχτητή (Τζόναθαν Μέιτζορς).

Το «Ant-Man & The Wasp: Quantumania», σε σκηνοθεσία και πάλι του Πέιτον Ριντ, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 17 Φεβρουαρίου.