Buzz

Ο Αντριου Γκάρφιλντ διασκέδαζε αρκετά να είναι ο κακός με τους δημοσιογράφους

στα 10

Οπως ανέφερε ο ίδιος το έκανε όμως για καλό σκοπό.

Ο Αντριου Γκάρφιλντ διασκέδαζε αρκετά να είναι ο κακός με τους δημοσιογράφους

Προσοχή: το παρακάτω άρθρο περιέχει spoilers από την ταινία «Spider-Man: No Way Home»

Ενα από τα πιο μεγάλα στοιχήματα που έβαλε και κέρδισε η ταινία «Spider-Man: No Way Home» ήταν να αποτίσει τον δικό της φόρο τιμής στην κινηματογραφική πορεία ενός πολυγαπημένου χαρακτήρα, μέσα και έξω από τις χάρτινες σελίδες των κόμικς, ενώνοντας όλους τους κινηματογραφικούς Spider-Man μαζί.

Αλλά για ένα μεγάλο διάστημα ο Αντριου Γκάρφιλντ κάθε φορά που οι δημοσιογράφοι τον ρωτούσαν εάν παίζει στην ταινία εκείνος προσπαθούσε συνέχεια να διαψεύσει τις οποίες φήμες και αρνιόταν την συμμετοχή του στην ταινία, ενώ μάλιστα υπήρχαν στιγμές που έδειχνε αρκετά ενοχλημένος με τις συνεχείς αυτές ερωτήσεις. Αλλά μιλώντας στο The Wrap ο Γκάρφιλντ αποκάλυψε πως όχι μόνο δεν ενοχλούνταν από όλο αυτό, το διασκέδαζε κιόλας.

«Ηταν αγχωτικό, δεν θα πω ψέματα. Ηταν μάλλον αγχωτικό αλλά και παράξενα αρκετά ευχάριστο. Ηταν σαν ένα τεράστιο παιχνίδι του “Λυκάνθρωπος” (σ.σ. ένα παιχνίδι σαν το “Πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο”) που έπαιζα με δημοσιογράφους και με τον κόσμο να μαντεύει, και ήταν πολύ διασκεδαστικό», δήλωσε ο Γκάρφλιντ.

Διαβάστε ακόμα: To «Morbius» της Sony αναβάλλεται ξανά, μπροστά στην επέλαση της Ομικρον

Andrew Garfield

Και συνέχισε λέγοντας «υπήρχαν στιγμές που έλεγα, “Θεέ μου, μισώ το ψέμα.” Δεν μου αρέσει να λέω ψέματα και δεν είμαι καλός ψεύτης, αλλά συνέχισα να το βλέπω ως ένα παιχνίδι. Και συνέχισα να φαντάζομαι τον εαυτό μου καθαρά ως έναν φαν αυτού του χαρακτήρα, κάτι που δεν είναι δύσκολο να γίνει. Εβαλα τον εαυτό μου σε αυτή τη θέση “λοιπόν, τι θα ήθελα να μάθω;” Θα ήθελα να με παίζουν έτσι; Θα ήθελα να μου λένε ψέματα; Θα ήθελα να με κρατούν σε αγωνία; Θα ήθελα να το ανακαλύψω όταν πήγαινα στο σινεμά; Θα ήθελα να μαντεύω συνέχεια; Θα ήθελα ο ηθοποιός να κάνει μια απίστευτα καλή δουλειά για να με πείσει ότι δεν ήταν σε αυτό. Και μετά θα ήθελα να χάσω το μυαλό μου στο σινεμά όταν αποδειχτεί σωστό το ένστικτό μου. Αυτό θα ήθελα».

Αλλά αν και μπορεί να ήταν ο κακός στο παιχνίδι αυτό, τελικά δεν τον πείραξε και τόσο. «Ημουν χαρούμενος που το έκανα, αλλά ήταν πολλή δουλειά από την πλευρά όλων. Προφανώς έδωσε στους ανθρώπους μια μεγάλη συγκίνηση στην αίθουσα, και τι περισσότερο θέλετε από μια κινηματογραφική εμπειρία εκτός από μια δυνατή συγκίνηση; Ηταν μια σπάνια εμπειρία να παίξω αυτό το παιχνίδι "Λυκάνθρωπου" με κάθε θαυμαστή του Spider-Man από όλον τον κόσμο. Αυτό ήταν απίστευτα διασκεδαστικό».

Το «Spider-Man: No Way Home» συνεχίζει την εξαιρετική του πορεία στις κινηματογραφικές αίθουσες.