Buzz

O Ρίντλεϊ Σκοτ δεν έχει εγκαταλείψει την ιδέα περισσότερων «Alien»

στα 10

Υπάρχει χώρος για περισσότερα sequels εκεί όπου κανείς δεν ακούει τις κραυγές μας...

O Ρίντλεϊ Σκοτ δεν έχει εγκαταλείψει την ιδέα περισσότερων «Alien»

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ εδώ και πολλά χρόνια μιλάει αινιγματικά για την πρόθεσή του να συνεχιστεί το franchise του «Alien». Βέβαια, στο τέλος, πάντα τηρεί το λόγο του. Για καμιά δεκαετία μιλούσε για το sequel/prequel της τριλογίας πριν τελικά το 2012 κάνει πρεμιέρα ο «Προμηθέας» και πέντε χρόνια μετά το «Alien: Covenant».

Ομως αυτή η δεύτερη αναβίωση άφησε τους φανς να αναρωτιούνται; Δε θα υπάρξει και τρίτη ταινία;

Διαβάστε το αφιέρωμα του Flix: Oh my Alien! Από το «Nostromo» στο «Covenant» και ακόμη παραπέρα!

Ridley Scott 607

Σε συνέντευξή του στους L.A. Times, ο Σκοτ σχολίασε την πιθανότητα περισσότερων ταινιών «Alien»:

«Θεωρώ ότι υπάρχουν ακόμα πάρα πολλές δυνατότητες με το «Alien», και πιστεύω ότι πρέπει, ξανά, να βρούμε τρόπο να το εξελίξουμε. Πάντα το πίστευα, από την πρώτη κιόλας ταινία, ότι πρέπει να απαντηθεί το γιατί. Γιατί ένα τέτοιο πλάσμα δημιουργήθηκε; Γιατί κουβαλά τα αβγά του, ένα τέτοιο επικίνδυνο εμπόρευμα, στο διαστημόπλοιο; Αυτό δηλώνει πόλεμο; Ποιος ήταν ο σκοπός αυτού του διαστημόπλοιου, ποιος ο σκοπός των αβγών; Νομίζω ότι η επόμενη ταινία πρέπει να απαντά σε αυτά τα "γιατί"...»

Πολύ το θέλουμε, εδώ είμαστε, αλλά στο μυαλό όλων υπάρχει ακόμα μία ερώτηση: πότε;

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ βρισκόταν στη μέση των γυρισμάτων του «The Last Duel» με τους Μπεν Αφλεκ και Ματ Ντέιμον όταν η καραντίνα ακινητοποίησε τα πάντα. Μετά, έχει δεσμευτεί με το «Gucci», με πρωταγωνίστρια την Lady Gaga. Ο Σκοτ είναι ήδη 82 χρονών. Βέβαια, στο διάστημα, ο χρόνος μετράει αλλιώς...

Διαβάστε επίσης: