Buzz

Ο Ανταμ Ντράιβερ δεν άντεχε τον χαρακτήρα του Μαουρίτσιο Γκούτσι

στα 10

Δεν πήγε ούτε στο πάρτι για το τέλος των γυρισμάτων μιας και ήθελε να τον βγάλει από το σύστημά του το συντομότερο δυνατόν.

Ο Ανταμ Ντράιβερ δεν άντεχε τον χαρακτήρα του Μαουρίτσιο Γκούτσι

O Ανταμ Ντράιβερ τον τελευταίο καιρό φαίνεται πως ήταν ίσως από τους πιο απασχολημένους ηθοποιούς του Χόλιγουντ, πρωταγωνιστώντας μόλις πέρσι σε τρεις ταινίες, ανάμεσά τους και δυο του Ρίντλεϊ Σκοτ, στην «Τελευταία Μονομαχία» και τον «Οίκο Gucci». Η τελευταία ταινία μάλιστα, στον όποιο έπαιζε τον ρόλο του Μαουρίτσιο Γκούτσι, έχει καταφέρει να κερδίσει και αρκετές υποψηφιότητες για διάφορα βραβεία ενώ ακούγεται πως ίσως παίξει και σε αρκετές κατηγορίες στα φετινά Οσκαρ. Αλλά για τον Ντράιβερ ο συγκεκριμένος ρόλος δεν του άφησε και τις καλύτερες αναμνήσεις.

Διαβάστε ακόμα: Ο Ρίντλεϊ Σκοτ απαντά στους κληρονόμους του Gucci μετά και την κριτική τους για την ταινία του

house of gucci 607

Μιλώντας σε μια πρόσφατη συνέντευξή του για το περιοδικό W, o Ντράιβερ εξήγησε πως «Ο Οίκος Gucci» ήταν η πιο δύσκολη ταινία από τις τρεις που πρωταγωνίστησε πέρσι, λέγοντας πως ο συγκεκριμένος ρόλος ήταν μια ψυχολογική πρόκληση για εκείνον γιατί «δεν ζω στον ίδιο κόσμο με τον Μαουρίτσιο Γκούτσι». Τόσο μάλιστα που δεν πήγε στο πάρτι για το τέλος των γυρισμάτων. «Μετά από 14 ώρες την ημέρα που ήμουν ο Γκούτσι, περίμενα απλά να τελειώσει. Γενικά, φεύγω αμέσως από τη δουλειά. Δεν έχω πάει σε πάρτι για το τέλος των γυρισμάτων από το “Girls”. Θέλω απλώς να βγάλω τον χαρακτήρα από το σύστημά μου και να πάω σπίτι», εξήγησε ο Ντράιβερ.

Παρόλα αυτά όμως διασκέδασε με την πρόκληση να παίξει έναν τέτοιο πολύπλοκο ρόλο. «Ο τρόπος που μαζεύει πράγματα που είναι πολύτιμα και τα απορρίπτει, ο τρόπος που είναι ο πιο κομψός άντρας — αυτές οι ιδιότητες ήταν ενδιαφέρουσες», ενώ περιέγραψε τον χαρακτήρα του ως «ένας άνθρωπος που περνά από την απόρριψη του κόσμου που γνωρίζει, στην ανάκτηση της αίσθησης του εαυτού του, στο να ερωτεύεται έναν κόσμο που είναι τοξικός. Είναι θύμα των περιστάσεων». Ακόμα και να τελειοποιήσει το περπάτημά του, το οποίο χαρακτήρισε ως «το περπάτημα Gucci» ήταν μακρά διαδικασία, αλλά ο Ντράιβερ είπε ότι ήταν απαραίτητο γιατί «υπήρχαν γενιές Gucci σε αυτό το περπάτημα».