Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες σε video on demand και στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Anora»

Η ταινία του Σον Μπέικερ που κέρδισε φέτος τον Χρυσό Φοίνικα αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες τον Οκτώβριο. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«A Complete Unknown»

Η μεταμόρφωση του Τίμοθι Σαλαμέ ως Μπομπ Ντίλαν στο πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας του Τζέιμς Μάνγκολντ, η οποία έρχεται στις κινηματογραφικές αίθουσες φέτος τα Χριστούγεννα. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«Ο Νόμος του Μέρφυ»

Κάτια Γκουλιώνη... τα πάντα όλα, στη νέα, πολυπρισματική ταινία του Αγγελου Φραντζή που βγαίνει στις αίθουσες το Νοέμβριο. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«Mickey 17»

Είναι το «Mickey 17» κωμωδία; Ισως αυτό να δείχνει το νέο τρέιλερ της ταινίας του Μπονγκ Τζουν-χο. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«Heretic»

Ενας ανατριχιαστικός Χιου Γκραντ τρομοκρατεί δυο νεαρές κοπέλες στη νέα ταινία τρόμου από τους δημιουργούς του «Ενα Ησυχο Μέρος» η οποία έρχεται τον Νοέμβριο στις αίθουσες. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«Conclave»

Ο σκηνοθέτης του βραβευμένου με Οσκαρ «Ουδέν Νεώτερον από το Δυτικό Μέτωπο» μας μεταφέρει αυτή την φορά στο Βατικανό με τη νέα του ταινία. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«The Order»

Ο Τζουντ Λο έρχεται αντιμέτωπος με νεοναζί στη νέα ταινία του Τζάστιν Κουρζέλ.

«Moana 2»

Πλώρη για άγνωστα νερά τραβάει το σίκουελ «Moana». Διαβάστε περισσότερα εδώ.