Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Γεμάτη κι αυτή η εβδομάδα με αρκετά ενδιαφέροντα τρέιλερ τόσο από το σινεμά όσο και από την τηλεόραση.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Wonder Woman 1984»

Τελικά η ταινία θα βγει ταυτόχρονα σε όσες αίθουσες λειτουργούν και στο HBO Max ανήμερα Χριστούγεννα. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Wonder Woman 1984».


«Justice League: The Snyder Cut»

To ΗΒΟ Max κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ του «Justice League: The Snyder Cut» κι έχει κάνει τους πάντες να μιλάνε γι’ αυτό. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Justice League: The Snyder Cut».


«Ετερος Εγώ: Κάθαρσις»

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς κάνει πρεμιέρα στις 11 Δεκεμβρίου στην Cosmote TV. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Ετερος Εγώ: Κάθαρσις».


«Let Them All Talk»

Η νέα ταινία του παραγωγικότατου Στίβεν Σόντερμπεργκ με πρωταγωνίστριες τη Μέριλ Στριπ, την Κάντις Μπέργκεν και την Ντάιαν Γουίστ στο HBO Max στις 10 Δεκεμβρίου. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Let Them All Talk».


«Tom and Jerry»

Τους θυμάστε; Το πιο διάσημο δίδυμο γάτας και ποντικιού της τηλεόρασης επιστρέφει με τη δική του ταινία, ένα συνδυασμό live action και animation. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Tom and Jerry».


«The Underground Railroad»

H σειρά της Amazon σε σκηνοθεσία του Μπάρι Τζένκινς έρχεται στις οθόνες μας, πιθανότατα στις αρχές του 2021. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Underground Railroad».


«Giving Voice»

H Βιόλα Ντέιβις και ο Ντένζελ Γουάνσινγκτον μιλούν για τον Ογκουστ Γουίλσον, τον σπουδαίο μαύρο θεατρικό συγγραφέα, στο ντοκιμαντέρ του Netflix.


«Chaos Walking»

Μετά από αρκετές αναβολές, η ταινία με πρωταγωνιστές τους Τομ Χόλαντ και Ντέιζι Ρίντλεϊ έχει το πρώτο του τρέιλερ.


«Godmothered»

Μια εκπαιδευόμενη μαγική νεράιδα/νονά κάνει άνω κάτω την ζωή μιας μόνης μητέρας με ένα παιδί.


«Pieces of a Woman»

Η Βανέσα Κίρμπι και ο Σία ΛαΜπεφ προσπαθούν να αντιμετωπίσουν μια μεγάλη απώλεια στην ταινία του Κορνέλ Μουντρούτσο που χάρισε στην Κίρμπι το βραβείο γυναικείας ερμηνείας στο Φεστιβάλ της Βενετίας. Η ταινία αγοράστηκε από το Netflix για προβολή παγκοσμίως.


«One Night in Miami»

H Ρετζίνα Κινγκ σκηνοθετεί την πρώτη της ταινία μεταφέροντας στο σινεμά το πολυβραβευμένο θεατρικό έργο. Ολοταχώς προς τα Οσκαρ.


«The Stand»

Nέο υπέροχο τρέιλερ της σειράς βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο του Στίβεν Κινγκ.


«Toy Story 4 Honest Trailer»

To honest trailer της ταινίας είναι γεμάτο από υπαρξιακή κρίση για όλη την οικογένεια.