Buzz

Οι Τομ και Τζέρι επιστρέφουν με δική τους ταινία

στα 10

Τους θυμάστε; Το πιο διάσημο δίδυμο γάτας και ποντικιού της τηλεόρασης επιστρέφει με τη δική του ταινία, ένα συνδυασμό live action και animation.

Οι Τομ και Τζέρι επιστρέφουν με δική τους ταινία

Οι Τομ και Τζέρι είναι αναμφισβήτητα το πιο διάσημο δίδυμο γάτας και ποντικιού στη μικρή οθόνη, δημιούργημα της φαντασίας των Χάνα και Μπαρμπέρα. Και μπορεί οι περιπέτειές τους να έχουν αγαπηθεί από παιδιά όλων των ηλικιών, καθώς μεσουρανούσαν από την δεκαετία του ’40 και για πάνω από 30 χρόνια στις οθόνες της τηλεόρασης, φαίνεται όμως πως τώρα έχουν χάσει κάπως την αίγλη τους. Αλλά η Warner σκοπεύει να το αλλάξει αυτό.

Μετά από 11 χρόνια κολλημένη σε μια κόλαση προπαραγωγής, επιτέλους η ταινία «Tom and Jerry» είναι έτοιμη να βγει στις αίθουσες. Φυσικά και συνεχίζουν να τρώγονται σαν… τη γάτα με το ποντίκι, αλλά αυτή τη φορά μεταφέρουν τις περιπέτειές τους και στον πραγματικό κόσμο με την ταινία να συνδυάζει 3D cel animation με live action.

Διαβάστε ακόμα: «Let them all Talk»: Νέος Στίβεν Σόντερμπεργκ με Μέριλ Στριπ - αντίδοτο στην καραντίνα

tom and jerry 607

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Κλόι Γκρέις Μόρετζ, Μάικλ Πένια, Ρομπ Ντελέινι, Κόλιν Τζοστ και Κεν Τζονγκ ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Τιμ Στόρι, γνωστός από τα πρώτα «Fantastic Four» και το «Barbershop».

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι αγαπημένοι αυτοί ήρωες αποκτούν δική τους ταινία, με άλλη μια να είχε κυκλοφορήσει το 1992 με τίτλο «Tom and Jerry: The Movie», η οποία δεν είχε και την μεγαλύτερη επιτυχία. Ελπίζουμε πως αυτή θα αλλάξει την... κινηματογραφική εμπειρία του Τομ και του Τζέρι και θα τους τοποθετήσει και πάλι στο πιο ψηλό βάθρο, όπως τους αξίζει. Δείτε το πρώτο τρέιλερ παρακάτω.

Η ταινία, αν όλα πάνε καλά, θα βγει στις αίθουσες στις 5 Μαρτίου 2021.