Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες σε video on demand και στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Buzzheart»

Πρώτες εικόνες από το νέο θρίλερ του Ντένη Ηλιάδη που θα βγει στις αίθουσες στις 19 Σεπτεμβρίου. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«Joker: Folie à Deux»

Υποκλιθείτε μπροστά στον Joker και την Harley Quinn στο νέο τρέιλερ της ταινίας του Τοντ Φίλιπς, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Οκτωβρίου. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«Ο Νόμος του Μέρφυ»

Πέντε χρόνια μετά την «Ευτυχία», ο Αγγελος Φραντζής επιστρέφει με τη νέα του ταινία. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«A Complete Unknown»

Νομίζαμε ότι θα τον μισήσουμε, αλλά τελικά πάει να μάς κερδίσει. Δείτε τον Τίμοθι Σαλαμέ να τραγουδάει ο ίδιος, γλιστρώντας κάτω από το δέρμα του Μπομπ Ντίλαν, στο trailer της βιογραφίας «A Complete Unknown». Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«Cuckoo»

H Χάντερ Σέιφερ από το «Euphoria» πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία τρόμου μια Αμερικανίδα έφηβη που πηγαίνει στο εξωτερικό για να ζήσει με τον πατέρα της στις γερμανικές Άλπεις με τη νέα του οικογένεια. Αλλά στο νέο σπίτι της φαίνεται σαν να συμβαίνει κάτι περίεργο από την αρχή.

«Borderlands»

Βασισμένη στο ομότιτλο video game η ταινία εξελίσσεται στο μακρινό μέλλον όπου μεγάλες εταιρείες επιδιώκουν τον έλεγχο διαφόρων πλανητών για να δημιουργήσουν αποικίες και να εξορίσουν τον ορυκτό τους πλούτο και τους πόρους τους. Οταν μια από αυτές τις μεγαλοεταιρείες, η Atlas Corporation, ανακαλύπτει μια τεράστια κρύπτη στον πλανήτη Παντόρα (όχι αυτό με τα μπλε πλάσματα), στέλνει μια ομάδα ατόμων οι οποίοι καταλήγουν να βρεθούν σε πόλεμο με τους κατοίκους και τα εξωγήινα ζώα που βρίσκονται εκεί, αλλά ταυτόχρονα προσπαθούν να εμποδίσουν μια άλλη εταιρεία να φτάσει πρώτη στην κρύπτη.

«Transformers One»

Η origin ιστορία των Transformers σε μια animated ταινία από τον σκηνοθέτη του «Toy Story 4» με την φωνή του Κρις Χέμσγουορθ ως Optimus Prime.

«Speak No Evil»

Με πρωταγωνιστή έναν ανατριχιαστικό Τζέιμς ΜακΑβόι, το κινηματογραφικό αυτό remake της δανέζικης ταινίας τρόμου έρχεται στις αίθουσες τον Σεπτέμβριο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

«His Three Daughters»

O Γάλλος σκηνοθέτης Αζαζέλ Τζέικομπς σκηνοθετεί τις Ελίζαμπεθ Ολσεν, Κάρι Κουν και Νατάσα Λιόν στο νέο δράμ του Netflix όπου ακολουθεί τρεις αποξενωμένες αδερφές καθώς επανενώνονται σε ένα διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη για να φροντίσουν τον άρρωστο πατέρα τους και να προσπαθήσουν να φτιάξουν τη δική τους διαλυμένη σχέση μεταξύ τους.

«KAOS»

Ο Τζεφ Γκόλντμπλαμ παίζει τον ρόλο του Δία στη νέα σειρά του Netflix.