Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Αυτές τις μέρες το Comic Con του Σαν Ντιέγκο έχει την τιμητική του καθώς βγαίνουν τρέιλερ, σχεδόν καθημερινά από αυτό, αλλά υπάρχουν και μερικά που κυκλοφόρησαν και έξω από αυτό.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«It: Chapter Two»

Μεγαλύτερη αγωνία, μεγαλύτερο σπλάτερ, μεγαλύτερο ρομάντζο μοιάζει να έχει το sequel του «It» του Αντι Μουσιέτι. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «It: Chapter Two».


«Cats»

Οι πρώτες εικόνες από το κινηματογραφικό «Cats» είναι εδώ. Και είναι φαντασμαγορικές, αν και κάπως - όχι ακριβώς με τον σωστό τρόπο - τρομακτικές. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Cats».


«Top Gun: Maverick»

Θεαματικός μιλιταρισμός που σπάει το φράγμα του ήχου! Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Top Gun: Maverick».


«His Dark Materials»

Η αγαπημένη τριλογία (υπαρξιακής) φαντασίας σε παραγωγή του HBO και του BBC μας δείχνει το πρώτη της εντυπωσιακό τρέιλερ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «His Dark Materials».


«Ad Astra»

Η πολυαναμενόμενη ταινία του Τζέιμς Γκρέι έχει επιτέλους τρέιλερ. Και στέλνει τον Μπραντ Πιτ στο διάστημα (και ίσως και στα Οσκαρ). Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Ad Astra».


«The Witcher»

H διάσημη σειρά βιβλίων φαντασίας του Αντρντζέι Σαπκόβσκι έρχεται να μας μαγέψει σύντομα στο Netflix. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Witcher».


«Halloween»

Στο Comic-Con ανακοινώθηκαν δυο σίκουελς του «Halloween» με τίτλους «Halloween Kills» το 2020 και «Halloween Ends» το 2021.


«The Walking Dead Movie»

O Αντριου Λίνκολν επιστρέφει ως Ρικ Γκράιμ στην κινηματογραφική μεταφορά της επιτυχημένης σειράς του AMC.


«Jay and Silent Bob Reboot»

25 χρόνια μετά το ντεμπούτο τους στην ταινία «Clerks» του Κέβιν Σμιθ, οι αγαπημένοι αυτοί χαρακτήρες επιστρέφουν με το δικό τους reboot τον Οκτώβριο.


«Φαντασία»

Βλέπουμε το πρώτο teaser της ταινίας του Αλέξη Καρδαρά που μας πηγαίνει πίσω στις μεγάλες λαϊκές πίστες της δεκαετίας του 90. Διαβάστε εδώ περισσότερα για τη «Φαντασία».


«The King’s Man»

Στο prequel της πετυχημένης αυτή σειράς βασισμένη στα κόμικς του Μαρκ Μίλαρ ο Ρέιφ Φάινς είναι ένας στρατιώτης του Α' Παγκοσμίου Πολέμου ο οποίος δημιουργεί την πρώτη ανεξάρτητη κατασκοπική υπηρεσία.


«Unbelievable»

H Τόνι Κολέτ πρωταγωνιστεί στη μίνι σειρά του Netflix, η οποία βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα, ως μια αστυνομικό η οποία προσπαθεί να πιάσει τον βιαστή μιας νεαρής κοπέλας.


«Untouchable»

Τα θύματα του Χάρβεϊ Γουάινστιν λένε τις ιστορίες τους στο ντοκιμαντέρ που θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Σεπτεμβρίου στο Hulu.


«The Red Sea Diving Resort»

Ο Κρις Εβανς πρωταγωνιστεί στην ταινία του Netflix, βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, ως ο αρχηγός μιας ομάδας η οποία προσπαθεί να περάσει λαθραία μετανάστες στο Ισραήλ.



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.