Buzz

H Warner ψάχνει τρόπους για να αναγεννήσει το DCEU

of 10

Και ο Τζος Μπρόλιν αποκαλύπτει πως θα μπορούσε να είχε παίξει τον Batman στο Snyderverse.

H Warner ψάχνει τρόπους για να αναγεννήσει το DCEU

Οταν το 2013 ξεκίνησε το Snyderverse με την ταινία «Ανθρωπος από Ατσάλι», η Warner και οι φανς πίστευαν πως το κινηματογραφικό σύμπαν της DC θα κατάφερνε να συναγωνιστεί, αν όχι να φτάσει τα επίπεδα, εκείνου της Marvel. Το Snyderverse τελικά δεν πήγε όσο καλά θα περίμεναν κάποιοι και τώρα μαθαίνουμε πως ίσως κάποια πράγματα θα μπορούσαν να ήταν τελείως διαφορετικά, όπως για παράδειγμα για το ποιος θα έπαιζε τον ρόλο του Batman στις ταινίες αυτές.

Σύμφωνα με τον Τζος Μπρόλιν, ο ίδιος ήταν μέσα στους τελευταίους υποψήφιους για να παίξει τον ρόλο του Batman, πριν τελικά ο Ζακ Σνάιντερ δώσει τον ρόλο στον Μπεν Αφλεκ. «Με ενδιέφερε αυτός ο ρόλος. Αλλά τελικά η απόφαση αυτή ήταν του Σνάιντερ κι όχι δική μου. Θα ήταν μια πιο μεγάλη σε ηλικία, πιο τραχιά, εκδοχή του χαρακτήρα. Ειλικρινά, θα ήταν μια διασκεδαστική συμφωνία. Και ίσως το κάνω όταν γίνω 80».

Διαβάστε ακόμα: H Warner ετοιμάζεται να «παγώσει» τον Εζρα Μίλερ

dceu

Μπορεί το Snyderverse να μην πέτυχε αλλά η Warner δεν έχει σκοπό να παρατήσει έτσι τόσο εύκολα τα όπλα. Σύμφωνα με το Variety το στούντιο σκέφτεται να δημιουργήσει ένα τμήμα αποκλειστικά για την DC έτσι ώστε να μπορέσει να ανταγωνιστεί την Marvel, δημιουργώντας μια πιο συνεκτική εταιρεία, με έναν από τους στόχους της να περιλαμβάνει την εύρεση ενός δημιουργικού/στρατηγικού παραγωγού παρόμοιου με τον Κέβιν Φάιγκι της Marvel για να διαχειρίζεται και να επιβλέπει δημιουργικά τους διάφορους κόσμους και να διασφαλίζει ότι έχουν μια συνεκτική στρατηγική περιεχομένου παρόμοια με τον τρόπο που οι σειρές του Disney+ είναι αμφίδρομες με τις ταινίες των Marvel Studios.

Τέλος το άρθρο αναφέρει πως το στούντιο θα ήθελε πολύ να δει το «The Joker» του Τοντ Φίλιπς ως το προσχέδιο του τρόπου με τον οποίο οι χαρακτήρες της DC από την εκτεταμένη βιβλιοθήκη τους μπορούν και πρέπει να αξιοποιηθούν στο μέλλον. Ιδέες όλες υπέροχες στο χαρτί, αλλά να δούμε αν θα μπορέσουν να αξιοποιηθούν στο μέλλον.