Buzz

H Warner ετοιμάζεται να «παγώσει» τον Εζρα Μίλερ

στα 10

Μετά από πολλά πρόσφατα ανησυχητικά περιστατικά και καταγγελίες για επιθετικότητα και βία, συμπεριλαμβανομένης μιας πολύ πρόσφατης σύλληψης του στη Χαβάη μετά από καυγά σε μπαρ, ο Εζρα Μίλερ φαίνεται πως είναι ο καινούργιος πονοκέφαλος της Warner.

H Warner ετοιμάζεται να «παγώσει» τον Εζρα Μίλερ

Φαίνεται πως η Warner και η DC βρήκαν άλλον «πονοκέφαλο» που θα πρέπει να αντιμετωπίσουν μετά τα γεγονότα στο «Justice League» με τον Τζος Γουίντον και τις κατηγορίες κατά του Ρεί Φίσερ. Αυτή την φορά είναι ο Εζρα Μίλερ (ο οποίος πρωταγωνιστεί στο DCEU ως Flash, αλλά και στις σειρά ταινιών «Φανταστικά Ζώα» ως Κρίντενς), ο οποίος βρίσκεται στο μάτι του πειθαρχικού τμήματος της Warner μετά από πολλά πρόσφατα ανησυχητικά περιστατικά και καταγγελίες για επιθετικότητα και βία, συμπεριλαμβανομένης μιας πολύ πρόσφατης σύλληψης του στη Χαβάη μετά από καυγά σε μπαρ,

Διαβάστε ακόμα: Οι κινηματογραφικές ανακοινώσεις από το DC FanDome 2021

flash ezra miller 607

Σύμφωνα με το Rolling Stone, λίγο μετά την σύλληψη του στην Χαβάη, τα μεγάλα στελέχη της Warner και της DC πραγματοποίησαν μια έκτακτη συνάντηση στις 30 Μαρτίου. Τα επιθετικά περιστατικά του Μίλερ τα τελευταία χρόνια αναφέρονται εις βάθος στο συγκεκριμένο άρθρο και μια πηγή προσθέτει ότι ο ηθοποιός είχε «συχνές καταρρεύσεις» κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «The Flash». Η ίδια πηγή περιέγραψε πως ο Μίλερ «τρελαίνονταν» κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και έλεγε πως «δεν ξέρω τι κάνω».

Κατά τη διάρκεια αυτής της συνάντησης, η συναίνεση ήταν ότι τα στελέχη του στούντιο κλίνουν προς την παύση μελλοντικών έργων με τον Μίλερ, κάτι που από μόνο του είναι αρκετά περίπλοκο επειδή ο Μίλερ είναι μέρος του franchise «Φανταστικά Ζώα», αν και ίσως δεν θα υπάρχει κάποια δυσκολία με το να τον αφαιρέσουν τελείως από τις επόμενς ταινίες της σειράς, όπως έκαναν και με τον Τζόνι Ντεπ, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι πρωταγωνιστεί στη δική τους ταινία «The Flash» που βγαίνει το 2023, η οποία έχει ήδη γυριστεί.

Θα πρέπει να περιμένουμε, λοιπόν, αν και όχι και αρκετά από ό,τι φαίνεται, για να δούμε ποιο θα είναι το μέλλον του Μίλερ με το στούντιο της Warner.