Buzz

Η νέα ταινία του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ έχει τίτλο «The Shrouds» και την χαρακτηρίζει ως «αυτοβιογραφική»

of 10

Και μάλιστα θα πρωταγωνιστούν οι Λέα Σεϊντού και Βενσάν Κασέλ, ενώ τα γυρίσματά της αναμένονται να ξεκινήσουν την άνοιξη του 2023.

Η νέα ταινία του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ έχει τίτλο «The Shrouds» και την χαρακτηρίζει ως «αυτοβιογραφική»

Η μεγάλη επιστροφή του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ στο σινεμά, μετά από οχτώ χρόνια, με τη νέα του ταινία «Εγκλήματα του Μέλλοντος» μπορεί να μην στέφθηκε με τεράστια επιτυχία, τουλάχιστον εδώ στην Ελλάδα όπου και γυρίστηκε, αλλά ο ίδιος δηλώνει ήδη έτοιμος για την επόμενή του ταινία.

Μιλώντας σε συνέντευξη τύπου στο φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστίαν, όπου και έλαβε το βραβείο τιμητικό βραβείο Donostia, απάντησε σε μερικές ερωτήσεις για τη νέα του ταινία «The Shrouds». «Η νέα ταινία που θα κάνω ονομάζεται “The Shrouds” και πρωταγωνιστούν οι Βενσάν Κασέλ και Λέα Σεϊντού. Παρόλα αυτά, δεν πρόκειται για μια γαλλική ταινία. Είναι ένα πολύ προσωπικό έργο για μένα. Οι άνθρωποι που με γνωρίζουν θα ξέρουν ότι μέρη του είναι αυτοβιογραφικά. Η ιδέα είναι να το ξεκινήσουμε τα γυρίσματα την άνοιξη στο Τορόντο.»

Διαβάστε ακόμα: Οι 600 που είδαν τον νέο Κρόνενμπεργκ να σηκώσουν το χέρι

cronenberg the shrouds

Ο Κρόνενμπεργκ μίλησε επίσης λίγο για την πρόσφατη χρήση του iPhone για τα γυρίσματα ταινιών μικρού μήκους και ορισμένων ενοτήτων της ταινίας του «Εγκλήματα του Μέλλοντος». Κάτι που θα έκανε κάποιους να υποθέσουν ότι θα διατηρήσει αυτή την τάση και στο «The Shrouds». Ο ίδιος απάντησε πάνω σε αυτό λέγοντας πως «οι τελευταίες μικρού μήκους ταινίες που έκανα ήταν απλώς με κάποιες πολύ συγκεκριμένες κάμερες ακόμη και τηλέφωνα. Και, στην πραγματικότητα, υπάρχουν κάποιες στιγμές στα “Εγκλήματα του Μέλλοντος” που γυρίστηκαν με iPhone. Δεν θα πω ποιες, αλλά μάλλον μπορείτε να τις καταλάβετε.»

Ο Κρόνενμπεργκ δεν αποκάλυψε περισσότερα στοιχεία για τη νέα του ταινία, όπως την υπόθεση ή κάποιο παράθυρο για την ημερομηνία κυκλοφορίας της, αλλά το ότι τον βλέπουμε και πάλι πίσω από τις κάμερες τόσο σύντομα μόνο καλό μπορεί να είναι αυτό.